Melek1111 Gaye001 asel Arapçada bal demektir.Cennete de olur dünya da da .Bildiğiniz bal yani .Bizim insanımız herşeyin başına ‘CENNETTEKİ ‘ ekini koymayı çok seviyor
Gaye001 Melek1111 internette ne yazıyorsa ona göre fikir veriyorum niye bu kadar sert tavır sergiliyorsunuz onu anlamadım 🤣
papatya_35 Zeyno2016 Benimde ayrı bi sempatim var Zeynep ismine. Çok klasik ama kulağa hoş geliyor söylemesi çok güzel birde tanıdığım Zeynepler hep çok kibar çok güzel biraz nazlı ❤️❤️
Bsra-tasan06 Tugce_64 pekde modern degil ama kız olursa elif mira istiyoruz 💖 elif ismini ben çok seviyorum yeni isimlere pek ısınamıyorum açıkcası 😂 mirayıda babası buldu 😌
Hicran6833 Tuliy5 Lina, Kur’an-ı Kerim’de yer alan Haşr suresinin 5. ayetinde geçmektedir. Lina, burada yumuşak hurma ağacı anlamını taşımaktadır.
Hicran6833 busrakoylu Lina, Kur’an-ı Kerim’de yer alan Haşr suresinin 5. ayetinde geçmektedir. Lina, burada yumuşak hurma ağacı anlamını taşımaktadır.
Tuliy5 Hicran6833 Haşr Suresini açtığınızda orada geçen kelimenin Lina değil Line olduğunu göreceksiniz
busrakoylu Hicran6833 evet canım bende böyle biliyordum ama ‘line’ olarak geçiyormuş araştırdım eğer koyacaksanız da ‘line’ olarak koyun yazıyor çünkü lina olarak bi anlamı yokmuş🤷♀️