Merve4161 Hilal umay diye düşünüyordum şimdi de efnan var aklımda aziz dizisinde duydum. Cennetteki güzel gözlü kız demekmiş
Handan_65 Tugce_64 Benım kızımın adı şira olacak sirius yıldızı diye gecıyor gökteki en buyuk parlak yıldız ve ayet inmiş ve ennenehu rabbi şira Deki şiranın rabbidir odur .🥰🥰🥰🥰
Gaye001 Ben miray koyacam kızım olursa Eliz➡️Güzel zarif güçlü kadın demek Arven ▶️Savaşçı mücadeleci Asel▶️Cennette akan bal ırmağı Aren ▶️Çöldeki en parlak kum tanesi Miray▶️Ay gibi ışık saçan
Melek1111 Gaye001 asel Arapçada bal demektir.Cennete de olur dünya da da .Bildiğiniz bal yani .Bizim insanımız herşeyin başına ‘CENNETTEKİ ‘ ekini koymayı çok seviyor
iki_melek_annesi Tugce_64 Kızım 12 yaşında adı Ecrin, fıdığımda 21 haftalık adı Defne olacak inşallah
cansuyavasci Nehir ya da Duru düşünüyoruz bizde doğuma çok az kaldı ama hala ikisinden birini seçemedik
Afynl_03 Asel ada, alyadua, Alya duru, eliznare, mislina, aysima, elizan, mislina, bunlar benm kızıma düşünüp kararsız kaldığım isimler