Hennagranfx
Kesinlikle eritir valla ben miğde yanmamdan dolayı hergün yatmadan bir bardak karbonatlı su içiyorum düşün yani ama şükür bir sıkıntım olmuyor çünkü miğde yanmama başka hiçbir çözüm bulamadım karbonattan başka
Limon bebeği eritirmiş
Hennagranfx tövbe bismillah daha neler duycaz. Hiç güleceğim yoktu.
Hennagranfx yani limon ye zararlı degil ama tuzu kes bence canım tuzsuz ye çok şişiriyo tuz
Gizemmmmira ayy ama karbonata dikkat et istersen az at icine o biraz daha tehlike grubuna giriyor ama rabbim korusun insallah içlerimizi ferah tutalım 🙏🏻❤️
oguzweannesi covidim ya hani ilac ta kullanamıyorum o yuzden çok yemeye özen gösteriyordum bende aslinda asermenin disinda
Hennagranfx
Haklısın valla elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil geceleri uyutmayacak derece oluyor yanmam ondan mecbur amin inşallah 🙏
Oznurack1 aynen cnm haklısın . Eritme konusuna ztn çok gülüyorum her söylediğinde ama bu sefer de düşürür diyor asitli olduğu icin . Ben daha kadın doğuma kayıt bile olamadım kan testimi aldım covid oldugumu da ertesi güne öğrenince suan hiçbir doktorum yok bana vitamin yada herhangi bir şey önerecek . O konuda bilmeden hareket ediyorum ve sadece limon ve limonlu su birde meyve tüketiyorum
miniksevdamm aynen cnm haklısın insallah hayırlısıyla atlatırız bebeğimle bu süreci 🙏🏻❤️
yarenaygk34 Allah razı olsun aynen valla sorma cnm ya kemiklerimi kırıyorlar resmen uc gündür birde koku yok sadece tat alıyorum çok zormuş cidden Allahim kimseye vermesin olanlar da hafif atlatır insallah.
Selin12- ay cnm valla günde bir tane fln yiyorum ztn yaaa birde oğluna da öğütlemiş hrlde oda kızıp duruyor yeter yeme diye oysa bir tanecik yiyorum aman ne pinpirikli insanlar herseyi onlar bilir 🤦🏼♀️
Hennagranfx ye gitsin canım bu benim 3.hamileligim ilk kızımda kasalarca limon yedim kizim şuan 6 yaşında gayet sağlıklı yani boş ver takma eşine de deki hiç bir şey olmaz tansiyon problemi olan anneler ne yapsın hergun 3,4 tane limon yiyorlar de
Hennagranfx siz de buna inandınız mı?
Hennagranfx Bir zahmet hipokrat yemini de edip sağlık bakanlığının da başına geçsin şu çok bilmiş eskiler. Ne saçmalık yahu siz de buna inandınız mı cidden? Elinizde telefon gittiğiniz de bir doktor vardır illa ki arayıp sorun her duyduğunuza inanmayın, kayınvalidenize de çok karıştırmayın yarın öbür gün çocuğu da tuzlar ter kokmasın diye. Aman sakın dikkat edin bilime ters düşen şeylere inanmayın
Hennagranfx Allah kolaylık versin canım işin zor 😅
Hennagranfx kuzum ben yedim ama söyle kanı sulandırıyor 31 haftalık olduk ama cok şükür bebegim gayetde iyi dijat et cok abartmadan ye bikirisin en fazla yarım ye ben 3 taneden fazla yedim gerci biraz midem acıdı okadar 😂🙊🙈
Lavantakokusu ay yok ne inanması gülüyorum içimden . Bugun çok yemek asitli olduğu icin düşürür deyince bi boyle şeyler duyanlar oldu mu diye sormak istedim. Ben çoğu doktorun dediğine bile artık inanmazken kaynanamin dediğine mi inancam.
Buket_dadas bende günlük 1 anca yiyorum birde limonlu su içiyorum çokça bence de bisey olmaz Allah’ın izniyle ya düşürür fln deyince birazcık tedirgin oldum duyan yaşayan oldu mu diye
Hennagranfx Soda,limon bebeği eritir hatta bir kadın canlı yayına bağlanıp soda içtim bebeğim erirmi diye sormuş tu hiç duymadınız mı ?
Allahım nolur bu soruların şaka olduğunu söyle böyle birşey olamaz olmamalı 🤭🤦🏻♀️
- Düzenlendi
Hennagranfx 🤣🤣limon eritir hatta altın olur sjsjsj