Hennagranfx evet canım eritiyor ben de soda içmiyorum bebeği sindirmeyim yanlışlıkla diye
Limon bebeği eritirmiş
Aylin_16 hahahhaa afiyet şifa olsun cnm ye bende yiyorum o dedi diye kesmedim ztn de düşürür dedi biraz önce de arayıp baktı eritir demesini aldırış etmiyorum düşürür dio simdi de 😄 illa sözünü dinletecek onda da oyle bi huy var birseyi söylüyor ya tmm sozunu dinledim diceksin ah bide dinleme surekli söylüyor kız bide üşenmiyor kendisi haksız da olsa ben bilirim dio 😄
Hennagranfx aynen işte tansiyonu etkilşyormuş o yüzden azalttım ikinciye ama ilk oğlumda gece yarısı limonun bitti diye komşulardan birer ikişer topladığımı bilirim yani 😅😅😅
Hennagranfx kiz🤣🤣
Ye eksiyi cikar ayse’yi
Ye tatliyi cikar hakki’yi derler😂
Herseyin fazlasi zarar gebelikte dikkaat etmek laziim tabii…
Yemeden once internetten arastir…
Dun ihlamur cayi yapicaktim, gebelikte iciliyor, ama son donemlerinde tavsiye edilmiyormus mesala😅 direkten döndüm…
Muhtemelen 1 bardaktan bisey ollazdi ama, griple yorulmus bunyem, ne olur ne ollaz tedbiri elden birakmiyim dedim…
Hennagranfx cahillikten başka bişey değil. Geçenlerde nezle oldum hiç ilaç içmeden yemin ederim limon yiyerek atlattım iki günde zaten ekşi aşeriyordum. Bi de kan cıvıltıcı covidte çok önemli ben oksapar da kullanıyorum doktorum covidte avantajın bu demişti. Kanın cıvık olması hem bebeği hemde covitin vücuttan hızlı atmasını sağlıyor. İnternette de okuyabilirsiniz bol bol C vitamini al bakma sen kaynanana eritir diye bişey mi var emanet mi bu çocuk için rahat tut herşeyi ye boşver
Mom3834 soda içsem eritir mi diye sorucam bide hahahhaa 😄😄😄 sacmaliyor ztn hep ben bilirim kafasında biri ama dinleyen kim eritir diye saçma bir şey daha duymadım onu dinlemiyorum diye de düşürür dio bugun de gelmiş tovbe estagfurullah. Bildigi söylediği yanlış da olsa kendisini dogru sanıyor yaptirmaya dinletmeye çalışıyor ah bu kadın beni oldurecek 😄🤦🏼♀️
Hennagranfx hayır tabiki C vitamini 😂 ama asitli olduğu için fazlası zarar herşey gibi günde 1 taneden sorun olmaz bu dönemi atlatman daha önemli bebeğininde seninde sağlığın için
yarenaygk34 covidle mücadele ediyorum cnm napiim onu yeme bunu yeme gelmiş bide nane limon yapip icme nane düşürür dio kekik koyma hicbiseye düşürür dio oğluma bol nane limonlu yap kendine sadece az limonlu yap dio kız ben nasıl atlatacam boyle onu yeme bunu icme ona bakarsam ztn 😄 dinlediğim de yok da gelip gidip bisey dio
Hennagranfx kız yok yinede az ye tansiyon düşürücü etkisi ve kan sulandırıcı etkisi olduğu için hamilelikte tavsiye edilmiyor az miktarda yenebilir .
- Düzenlendi
Gizemmmmira hahahha soda da eritir dimi 😄😄😄 nane yeme kekik yeme acı hic yeme dio bide gelmiş onlar da düşürürmüş 🤦🏼♀️😄😄
Hennagranfx canım çok saçma öyle şeymi olur inanma sen böyle saçmalıklara sadece tansiyonun düşer oyuzden fazla tüketme
Hennagranfx canm saçma ınanma sen ama limon cok yeme düşük yapar kanı sulandırır limon
Hennagranfx O zaman bu mantıkla çocuğunu düşürmek isteyen kadınlar oturup kalkıp limon yesin erisin gitsin😂😂😂😂😂
Hennagranfx nane limon bir şey yapmaz canım ben midem rahatlasın diye içiyorum bulantılarım çok içebilirsin ıhlamur da çok iyi gelir Allah yardımcınız olsun covid zor hele hamile hiç düşünemiyorum.
Hennagranfx
Kesinlikle eritir valla ben miğde yanmamdan dolayı hergün yatmadan bir bardak karbonatlı su içiyorum düşün yani ama şükür bir sıkıntım olmuyor çünkü miğde yanmama başka hiçbir çözüm bulamadım karbonattan başka
Hennagranfx tövbe bismillah daha neler duycaz. Hiç güleceğim yoktu.
Hennagranfx yani limon ye zararlı degil ama tuzu kes bence canım tuzsuz ye çok şişiriyo tuz
Gizemmmmira ayy ama karbonata dikkat et istersen az at icine o biraz daha tehlike grubuna giriyor ama rabbim korusun insallah içlerimizi ferah tutalım 🙏🏻❤️
oguzweannesi covidim ya hani ilac ta kullanamıyorum o yuzden çok yemeye özen gösteriyordum bende aslinda asermenin disinda
Hennagranfx
Haklısın valla elimden geldiğince içmemeye çalışıyorum ama dayanılacak gibi değil geceleri uyutmayacak derece oluyor yanmam ondan mecbur amin inşallah 🙏