Hennagranfx benim ilk asermemlerden ve canım ekşi bir şey isteyince limonun içine kadar yiyorum ekşi dahi gelmiyor artık o zaman benim erimiş bitmiş olurdu ne saçma bir düşünce. Çok aşırı yiyince tansiyon düşürüyor
Limon bebeği eritirmiş
ikibebekannesi35 hahahah onu biliyorum soda içtim bebegim erir mi 😄 kız niye inanıyorum gibi muamele yapıyorsun bunu ben mi diyorum sanki geliyor gidiyor yeme limon eritir düşük yaparsın limon da asit çok dio. Birde eskiler bilir dedi ben inanmıyorum eritecegine ama düşürür dediğin de bi netten araştırdım daha yeni olduğu icin gebeligim. Sorayım bi duyanlar oldu mu dedim amannn arada da beni lincliyonuz sizde haaa yapmayın lütfen 🤦🏼♀️
Eusluu aynen eritme konusuna bende hep gülüyorum ama düşük yaparsın deyince asitten ötürü daha yeni varlığından haberim olduğu icin hani bi düşündüm netten baktım . Ama bazı konularda illa Kİ eskilerin bildigi tecrube ettiği ve doktorların bu konuda bilgisiz kaldığı dogru . Gerci doktorlara söylesen bilim de yeri yok inanma diye kızacağı şeylerde bile çoğu eskinin tecrübeleri faydalı oluyor bende inanıyorum bazı konulara .
BesteKc ahhh canım ben erittiğine inanmıyorum da düşük yaparsın deyince araştırdım bi asit olduğu icin limon da acaba dogru mu söylüyor diye düşündüm de bi sormak istedim duyan oldu mu diye kiz beni niye lincler gibi konusuyonuz siz Allahim yarabbim ztn hem hamile hemde covidim dalga geçmeyin ben inanmadım düşük konusuna takıldım sadece aaaaa bak çok alınganım bu aralar ağlarım bak 😄😄
blueberyy00 ay masallah cinsiyeti ne peki :) limon yiyenlerin de çoğu erkek bebek sizin ki ney mrk ettim suan
Yine bi kayınvalide safsatası😃 benimki de dondurma yeme çocuğun beyni üşür diyodu 😊
Liyuzamom hahhaha mantıklı 😄 düşer fln da dedigi icin mrk ettim eskilerden sizlere de bu gibi cümle kuran oldu mu diye ay yoksa bnm kaynana surekli biseyler uyduruyor 😄
Hennagranfx Bebek midede mi ki erisin? 😄
Hennagranfx covidi nasıl atlattınız bebeğinizde bişey var mı acaba?
Hennagranfx yıllarca tıp okuyanlar değilde kayinvalideler bilir doğrusunu 🤣🤣 o zaman dogumumuzu da kayinvalidelerimiz yaptırsin boşa masrafa ne gerek 🤣🤣 tatlım ben olsam doktoruma sorar üstüne kendim arastirir okur emin olur bildigimi yaparım 😉
Hennagranfx aminn inşallah 🌸
35lavanta aynen cnm ztn eritme konusuna aldırış etmedim de fazla yeyince düşer mi diye araştırdım ben asit var düşürür fln da dedi. Yoksa diğer dediğine hala da gülüyorum . Allahim razı olsun bu arada çok tskr ederim cnm bnm ama daha kadın doğuma bile kayıt yaptiramadim gidemedim covid olunca . Vitamin fln verenim de olmayacak insallah çabuk geçer bu hastalık zararsız . Çok sağol hayatm ❤️❤️🙏🏻
Serapcemre düşük yapar mi cidden aaaa bak kaynanam da bunu diyor iste
Hennagranfx aynen canım sirke içersen de turşu olur bebeğin :) saçmalamış kaynanana bakma ye iç bol bol vitamin oldun. İnternetten araştır, doktoruna sor bu tarz şeyleri kaynana sorma boşver.
Sakın sıcak cay içmeyin bebek yanar .
Zero0 hahahah oda iyiymis 😄😄
Hennagranfx yok kız vallaha seni linçlemedim kayınvalideni hayretle dinledim ahahah vallaha sonuna kadar haklısın hamileyiz hassasız yeri geliyor her söylenene kulak asıyoruz astırıyorlar daha dur doğsun neler duycaksın 🤦🏻♀️ Doğum yaptım bebeğim 2 günlüktü kapının arkasına süpürge koy,yastığının altına bıçak koy yok bebeği tuzla aa çok ağlıyor aç mama ver bakayım göğüslerine sünmüşmü of of neler neler 😂
gamzenurgnk ahahahaha burası çok eğlenceli oldu 😂😂😂
Hennagranfx ilk bebeğimde kilolarca limon yedim eritmeden doğurdum😅
Hennagranfx bu doktorlar boşuna okuyor herhalde. Yok cnm öyle birsey olmaz . C vitamini . Bol.bol yiyen bir sürü hamile anne var. Herseyin elbet fazlası zararlıdır. Belki tsnsiyonunuzda vs sorun yaratır. Siz doktorunuza danışın en iyisi bu olur.