Hennagranfx canım sen doktora bak bırak kaynananı felan ben 15 haftalık hamileyim ve canim aşırı derecede tuzlu limon istiyor günde 1 tane yiyorum bazen 2 felanda oluyor ama yani doktor birşey demediği sürece kimseye inanma

Hennagranfx yaaa kusura bakma yok gormedim gerçekten bu yoruma yazdığını gördüm sadece görsem yanıtlardim.mutlaka tam 5 aylık olduk kızımla 22. Haftanın içindeyiz

Hennagranfx canım miden zaten asit. Yani kola limon vb. Şeyler bebeğini eritmez korkma o bizden daha iyi korunuyor. Afedersin çok ama düşecek bebeği biz naparsak yapalım tutamayız canım.

Hennagranfx yorumunu gördüm şimdi çıkıp üstte bildirim gelmedi atlamışım onu aynen alışveriş yaptığım için yoksa cinsiyeti hiç onemli değil değişse de önemli degil sağlıklı desinde benimde çevremde çoğu kişi kız benle beraber 6 kisi hamile kız çevremde aynı dönem hamileyiz bu arada Şubat Mart sonu Nisan başı felan doğumlar ☺️

Hennagranfx Bunu bilmek icin doktor olmak gerekmiyor canımmm sadece sacma bir soru sende sormussun tamam sana birsey demedik alingansınn sen suan hicbirseye kulak verme evinde saglikli beslen bol c viamini al portakal , mandalina, cennet hurması ye ihlamur iç birde pekmez oksuruk falan olursa bal zencefil tüket, tavuk corbasi vs. iç covit psikolojisine de girme gecmis olsun Sifa versin

Hennagranfx çok değişik bir bilgi ve bilimsel kanıtı yok yani batıl inanç diyip geçiyoruz fakat şöyle bir önerim olabilir tansiyonunuz düşük seyrediyorsa limon dahada düşürüyor ve baygınlık geçirmenize sebep olabilir aşırısı, ancak yüksekse aksine iyi gelir, bide tuzlayıp yiyorum demişsiniz aşırı tuz tüketimi hamilelik döneminde en büyük düşmanımız diyebilirim vücudunuz ödemede el verişli ise çok çabuk kilo alabilirsiniz covid durumunuz devam ediyorsada limonu su içmek yerine zararsız hamilelere dokunmayan bir çok bitki çayı var doktorunuzunda tavsiyesi ile limonla birlikte tüketilebilirsiniz

Hennagranfx canım hamileliğim de hep ekşi şeyler canım istedi gece bile kalkıp limonlanmayacak şeylere limon sıkıp yedim. Bazen günde 3 limonu meyve yer gibi yediğimi biliyorum 38+1im şuanda. Hala aşırı limon yerim ve bebeğim gayet sağlıklı ultrasona göre erimemiş 😇 Herşeyi tam gibi ve benimde bağışıklık sistemim çok güçlüdür çevremde eşim vs herkes 2 3 kez gribe yakalnırken ben yakalanmam ama bunu hep limona bağlıyorum küçüklüğümden beri limonu meyve yer gibi yiyorum.

Hennagranfx limon iyidir eritmez oyle bisey yok ama kan akisini hizlandirir buda dusege sebep olabilir o yuzden fazla yememeni tavsiye ederim herseyi fazlasi zarar degil midir zaten

blueberyy00 hadi hayırlısı olsun hakkında insallah rabbim herkesin gönlüne göre versin cnm saglikla alalım kucaklarımıza insallah 🙏🏻❤️

Gulbeyaz_yesilyurt kız ben eritir mi diye onun sözünü yaZarken eklemeyi de unutmuşum akıl kalmadı Kİ surekli de reklam giriyor yazdiklarimi tekrar yazınca arada kaynamış. Asitli olduğu icin limon dusuge de neden oluyor dedi ben onu araştırdım netten dogru olma ihtimali var mi diye aslinda sorum oydu ben diger sozunu komiklik acisindan yazacaktım gülüyorum her seferinde duyduğumda cunku. evet bu aralar alınganlık çok hat safhada herseye ağlıyorum. Önerilerin içinde tskr ederim cnm Allah razı olsun sağol❤️

Oznurack1 hamilelikten bir ay önce başlamıştım 5 mg hala da devam ediyorum daha doktordan randevu alamadım kadın doğuma gidemedim covid olunca

Asena17 Allahim korusun aynen bende günde bir yiyorum ekstra birde su içerken icine katıyorum ins bisey olmaz herkesin bünyesi farklı cunku Allahim esirgesin

mrvevcil aynen ya valla icim sisti . Gerci ben eksik yazmışım limonda asit çok olduğu icin düşürür diyordu sorum buydu normalde . Çok reklam girip yazdıklarım silinince eksik yazmışım sonradan yazdığımı