cennetkokulum_ Kesinlikle katılıyorum 🥰
KASILMALARINIZ VAR MI? 🙄
HaticeBerkayBalat3103 Teşekkür ederim içimi rahatlattın ❤️
cennetkokulum_ Ohh allahım hamile kadına söylenmemesi gereken şeyler bunlar valla beni anlayan güzel anneler var burda birbirimize destek oluyoruz çok hoş ya 😄
Derin34-23 anladım canım 😅
Derin34-23 burda ben de çok gördüm 41 de gelen kızları gerçekten kısmet yanı bebek ne zaman gelmek isterse gelıyor 34 de de doğum yapan var 41 de zorla sunı sancıylada yapan var dua edelım bızımkı orta zaman dılımınde gelsın 😂 41 e kadar bekletmesin
Belacivciv aynen öyle valla canım onlara göre biz cahiliz😅
Derin34-23 canım benim onlar görmüş geçirmiş ya güya bizi cahil sanıyolar ama ben mesela hıçkırığını hissediyorum esnedigini hissediyorum dedikce annem sasiriyo misal biz niye anlamadık diyo şaşırıyor kadıncağız
Derin34-23 canım benim 28 den beri bebek aşağı pozisyonda ve her gören karnım aşağıda diyodu hala da diyolar 😄 çok şükür 36 yi bitirmek üzereyiz. Bazı bebekler yukarıya cikmiyomus zaten o bebekle alakalı yani takılma herkesin söylediğine. Aynen de geç 😄 ben öyle yapıyorum
Derin34-23 az daha geçmese soluğu hastanede alacaktık 😌 Çarşamba ya kadar direnirse ne mutlu 😂
Derin34-23 bende 27. Haftam benimde toplanmaya başladı karnımda öyle büyük olmadigi için hep aşağıda gibi zaten sancım.vs bişey yok doktor baktı öle dönme herhangi biseyde yok bende takmıyorum pek
Pinarlina Amin aşkım 36 ideal bence allah bilir bebeklerin işine karışmak bize düşmez doğumlarını bile kendi seçiyor zilliler 😂🥰
giresun Anladım belli ki normal birşey sağlıklı doğsunlar inşallah💛
CansuDefne07 Bende artık öyle yapıyorum eski kadınlar biraz bilmiş konuşmayı seviyorlar sanırım yok plesantan aşağıda sezeryan olur bu,yok normal yapamaz bu,yok şöyle yok böyle tam çıldırmalık 😄
cennetkokulum_ Hıçkırığını sanırım bende hissediyorum tecrübesiz olsam da anlıyor insan pıt pıt atıyor. Yani benim eşimin tarafı da zaten konuşmayı seviyorlar bende alıştım aynen diyorum duymuyorum takmıyorum yoksa deliye dönmüştüm 😂
cennetkokulum_ Valla hiç de değiliz elimizin altında artık herşey açıyorsun bakıyorsun doğrusuna bile 😃
Derin34-23 bence dr takma zaten ağzı olan konuşur canım
Derin34-23 aynen öyle :)
Derin34-23 valla neler diyolarki benim bebiş kız ama görenler hep erkek bak görürsun diyolar hatta iddiaya bile girenler var kendi aralarında 😂 bende doğunca görürüz doktor mu biliyo siz mi diyorum 😂
Derin34-23 bir tek benim Erken başlamış heralde 20. Haftadan itibaren var 23 oldum bazen günde 10 kez de oluyo bazen 3_4 kez de doktorlar normal diyo ama bana erken geliyo bu durum
Derin34-23 36dayim oluyor bu dediklerin