Aycaaa571 Sağlıcakla gelsinler inşallah😂 İnşallah bende görürüm 36 olmayı 😅
KASILMALARINIZ VAR MI? 🙄
guncehedi Yaaa demek buda hurafe ahhh bu eskiler 😂😂
Derin34-23 inşallah😄😄
Ecem10_ Aaa normal mi acaba doktora söyledin mi?
Derin34-23 valla sancıda yok ya bencede normaldir ama yinede korku oluyor insanın içinde 🤭 çarşamba kontrolüm var günler geçmiyor sanki.. erkek benim bebiş 🤗 sizin ?
Seda9507 Kız benim ki de 🥰
Derin34-23 benim var 32 olduk
Derin34-23 34 haftayım evet aynı durum bende de var kasılma bu mu oluyormuş ki ilk gebeliğim olduğu için bilmiyordum
Derin34-23 ay yanlış anlama ama millet ne kadar da bilmiş ya doktorlar boşuna okumuş diyorum ben karnın düşmüş dogurursun demek ile doğmuyo çocuk kimi çocuk tee 42 haftada geliyo ne kadar batıl inanca bu kadar takıntılı olmuş insanlar
Derin34-23 Görümcem 41 haftada doğum yaptı kızına
Belacivciv benim karnımda hiç göğsümün altına gelmedi mesela hep mide hizasindaydi herkesin vücudunun farklı olduğunu ne zaman idrak etmeyi düşünüyorlar acaba karnım düşmüş 15 güne dogurursun te Allahım yaa😅😅
Benm karnim hep dusukti bu gebeligmde ilkindede hep yukardaydi :) 36+3teyim suan bakalim 38e dayanirsam gidorumm aralik 3teeeeee yuffiii🤣
cennetkokulum_ Evet benim hiç o kadar yukarda olmadı ama anlatamıyosun bazı insanlara 😅
@Derin34-23 34+5 Haftalıgım canım benimde bebeğim toplanıp bırakıyor kendini sonra normal bir durum doguma hazırlık yapıyor bebek ve rahim sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza ama 1 2 haftaya dogrucagını düşünmüyorum ☺️🙏
cennetkokulum_ Kesinlikle katılıyorum 🥰
HaticeBerkayBalat3103 Teşekkür ederim içimi rahatlattın ❤️
cennetkokulum_ Ohh allahım hamile kadına söylenmemesi gereken şeyler bunlar valla beni anlayan güzel anneler var burda birbirimize destek oluyoruz çok hoş ya 😄
Derin34-23 anladım canım 😅
Derin34-23 burda ben de çok gördüm 41 de gelen kızları gerçekten kısmet yanı bebek ne zaman gelmek isterse gelıyor 34 de de doğum yapan var 41 de zorla sunı sancıylada yapan var dua edelım bızımkı orta zaman dılımınde gelsın 😂 41 e kadar bekletmesin
Belacivciv aynen öyle valla canım onlara göre biz cahiliz😅