Derin34-23 valla sancıda yok ya bencede normaldir ama yinede korku oluyor insanın içinde 🤭 çarşamba kontrolüm var günler geçmiyor sanki.. erkek benim bebiş 🤗 sizin ?

Derin34-23 ay yanlış anlama ama millet ne kadar da bilmiş ya doktorlar boşuna okumuş diyorum ben karnın düşmüş dogurursun demek ile doğmuyo çocuk kimi çocuk tee 42 haftada geliyo ne kadar batıl inanca bu kadar takıntılı olmuş insanlar

Belacivciv benim karnımda hiç göğsümün altına gelmedi mesela hep mide hizasindaydi herkesin vücudunun farklı olduğunu ne zaman idrak etmeyi düşünüyorlar acaba karnım düşmüş 15 güne dogurursun te Allahım yaa😅😅

Benm karnim hep dusukti bu gebeligmde ilkindede hep yukardaydi :) 36+3teyim suan bakalim 38e dayanirsam gidorumm aralik 3teeeeee yuffiii🤣

@Derin34-23 34+5 Haftalıgım canım benimde bebeğim toplanıp bırakıyor kendini sonra normal bir durum doguma hazırlık yapıyor bebek ve rahim sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza ama 1 2 haftaya dogrucagını düşünmüyorum ☺️🙏

Derin34-23 burda ben de çok gördüm 41 de gelen kızları gerçekten kısmet yanı bebek ne zaman gelmek isterse gelıyor 34 de de doğum yapan var 41 de zorla sunı sancıylada yapan var dua edelım bızımkı orta zaman dılımınde gelsın 😂 41 e kadar bekletmesin