Derin34-23 Evet oluyor düzenli olmuyorsa sorun değil dedi bana doktorum ama siz de sorun mutlaka belki bakmak isteyeceği bir şey olur🤷🏼♀️ Karın düşmesini anlamıyorum karnım hep aynıydı bana 32den beri düşmüş diyolar 35. haftadayım bebeğim 30dan beri baş aşağı duruyor ama doğum kanalında değil o yüzden söylenenlere pek aldırmıyorum 😅
KASILMALARINIZ VAR MI? 🙄
Derin34-23 bu haftalardan sonra çok normal. Benim doktorum 10 dakika aralıklarla olursa haberim olsun dedi yoksa gün içerisinde birkaç kez olması normalmiş🌸
Derin34-23 Ben şuan 34+5 deyim karnım kaya bildiğin gibi doktor da sordu çok sert mi diye dikkat et suyun falan gelirse dedi ama bilmiyorum 3 haftam kaldı doğuma zaten
Derin34-23 ben 36 haftalık oldum tek tarafa toplanıyo aşırı derecede bir sertlik oluyo yavaş yavaş karnım da aşığa ya düşmeye başladı
Damlasu_23 karın düşmesi nasıl oluyor 🤦🏻♀️
ogretmen_anneee Miğdemin olduğu yer boşalmış karnım aşağı inmiş yani bebek aşağı da demek istiyorlar sanırım 😅😅
Damlasu_23 Maşallah sizin haftanıza kadar dayanmak istiyorum anne karnında ne kadar kalırsa iyi diyorlar ❤️
Ezgiilgin Bende de dünden beri var karnım sivrileşiyor sizin dediğiniz gibi oluyor o yüzden doktorumu arayacağım yarın bakalım bana ne diyecek bana normalde 34. Hafta da gel dedi ama insan da korkuyor ilk gebeliğim tecrübesizim☺️
Valeria Tecrübem yok yaşım çok küçük o yüzden bilmiyordum teşekkür ederim 🥰
Belacivciv Maşallah 35 haftaya kadar gelmeniz çok güzel birşey bende de dün başladı kasılmalar aslında onun bile ne olduğunu bilmiyordum ama bir taraftan bir tarafa toplanıp durunca anladım bende korktum açıkçası biraz 😅 Birde daha çok erken 4-5 hafta daha dayansın kaynanam diyor ki 15 güne gelir akrabaları da gördü onlar da öyle diyor ocağa kalmaz falan diye 😂😂 Ama biraz üzüldüm açıkçası herşey allahtan ama umarım öyle olmaz
Pinarlina Maşallah çok teşekkür ederim cinsiyeti nedir? Kız bebekleri daha erken gelir falan diyorlar doğru mu acaba?
35 e girerken hoşgeldin partisi yaptı resmen 🤦 10 dakika için de 2 dk da bir kasık ve belime bıçak saplandı resmen, hareket ettikçe sancı vuruyor 🤭
Derin34-23 Yok canım 15 güne gelir falan ne doktor mu onlar😂 Bazısının 28. haftada düşmüş diyolar ama 38. haftadan sonra doğuruyor o ne olacak😂 Sen kendini korkutma şimdiden için rahat etmezse de doktora sorarsın, bebek büyüdükçe baş aşağı olunca ağırlık aşağı doğru oluyor mantıken sırf bu yüzden hemen doğacak değil bence😅
Belacivciv Ohh bence de ya ben eskilerin lafına inanırım genelde ama böyle bazen abuk subuk düşünmeden can sıkıcı konuşuyorlar hem zaten az kalmış doğuma dimi bırak düşsün düşerse sanane yani dimi ohhh 😂😂
Derin34-23 aynı sorun bende de var. Sürekli toplanıyor ve bazen saatlerce karnım sert kalıyor 🤷♀️ geçen acile gittim sancı çıkmadı ama herkesin ki bir değildir. Ve bende 31+6 yım
Derin34-23 36+4 üm bitmiyor saolsun 😄😄 doğurunca ya kadar sürecek heralde
Seda9507 Ay aynıyız ne güzel cinsiyeti ney bebeğin?🥰 Belki de normaldir korkulacak birşey yoktur
Derin34-23 kız bebeklerin erken gelmesi kesinlikle yalan 🤷🏻♀️ 39+5 deyim ve hala ne gelen var ne giden
Aycaaa571 Sağlıcakla gelsinler inşallah😂 İnşallah bende görürüm 36 olmayı 😅
guncehedi Yaaa demek buda hurafe ahhh bu eskiler 😂😂