Ben 11. Haftamdayim ve maalesef ki hala tüketiyorum 😞

Birakan annelere o kadar saygı duyuyorum ki. Azalttım diye kendimi kandirsam da 10 tane kadar iciyorum 😞

eelliiff1 ilk 2 ay içmedim 2.tremesterde 2.3 günde 1 tane veya 2 tane içiyordum. Son zamanlarda arttı 37 haftalık olacagm günde 4.5 tane içiyorum

ben bırakamadım azaltmaya çalışıyorm günde 5 tane filan içmeye çalışıyorum bırakanlara saygı duyuyorum ama bırakamayanlara linç girişiminde bulunup sizin gibiler anne olmamalı yazanlarada bi o kadar gıcık kapıyorum .İlk çocugumdada içtim malesef nerden bakılırsa vicdan azabı ama en azından azalttım o da bir nebze iyi diye avutuyorum kendimi

eelliiff1 gunde 1 paket iciyodum ama fark ettimki istedigimde icmeyebiliyomusum gercekten 1 tane iciyorum oda wcde baska yok

Öğrendikten sonra hemen kestim canım çok istedi ama hep bebeğimi düşündüm vicdan yaptırdım kendime şimdi tiksiniyorum kokusundan bile

Black-34 Valla bende öleyim nolacak bilmiyorum 26 haftalık hamileyim eşimde günlerin yaklasiyo azaltmaya bak diyor sürekli ama nasıl olucak bilmiyorum

eelliiff1 Maalesef bırakamadım. Ama çok azalttım gerçekten. Günde 2 tane falan içiyorum. Oranı düşük 1 1 1 Kent White aldım. Keşke bırakabilsem ama olmadı.

eelliiff1 ac karınla içmeyi bıraktım mide bulantısı kusma yaşadım bi iki içtim başta 3 u gecmiyordum sonra 5 bi ortam olduğunda 10 buluyor malesef ki 31 +3 uz hamile kalırsam bırakırım kesin diyordum ama öyle olmuyormuş insan bırakamıyomus keşke tiskinseydim

eelliiff1 maalesef içiyorum hatta hamilelikten sonra dahada fazla içmeye başladım kendime hakim olamıyorum ama vicdan azabı çekiyorum resmen

eelliiff1 içmeyen anlamaz gerçekten. Ben kendimde içiyodum hem de baya iyi içiyodum yani hamilelikte bıraktım ama ağlayarak çook zor oldu. Bebeklerimiz allaha emanet hiç bir anne evladını zehirlemek istemez tabii ki ama kolay da değil sigara lanet bir bağımlılık😔

İnşallah hepiniz bırakırsınız bende içiyordum içmeyen bilemez o kadar zor durum ki insanı strese sokuyor

eelliiff1 34 haftamdayim malesef birakamiyorm gebelikten once gunde 2 paket sigara icerdim simdi 1 paketi 4 gunde bitiriyorum gnde en fazla 5 tane felan onlarida yarim sonduruyorm keske birakabilsem vicdan azabi cekiyorm resmen 😥

eelliiff1 ben ilk aylar tiksinmiştim ne güzel sonra baya direndim ama olmadı başladım günde 4-5 tane içiyordum arada 6 da olduğu oluyordu neyse geçen hafta cuma günü 32+1 haftalıkken doktora gittim ve suyumun azaldığını öğrendim çok vicdan azabı çektim o günden beri ağzıma sürmedim biraz araştırma yaptım sigara keseyi delebileceğini öğrendim benim kesem de delik yok çok şükür ama yine de insan çok üzülüyor 😔 bebeğinin sağlığını etkileyebilir denildiğin de değil de etkilediğini görünce insan çok kötü oluyor 😔 inşallah siz de bırakabilirsiniz

eelliiff1 bırakamıyorum her yaktığımda vicdan yapıyorum ama malesef hala 1 paket içiyorum. oranı düşük Winston white kullanıyorum