eelliiff1 34 haftamdayim malesef birakamiyorm gebelikten once gunde 2 paket sigara icerdim simdi 1 paketi 4 gunde bitiriyorum gnde en fazla 5 tane felan onlarida yarim sonduruyorm keske birakabilsem vicdan azabi cekiyorm resmen 😥
sigara kullanımı
eelliiff1 ben ilk aylar tiksinmiştim ne güzel sonra baya direndim ama olmadı başladım günde 4-5 tane içiyordum arada 6 da olduğu oluyordu neyse geçen hafta cuma günü 32+1 haftalıkken doktora gittim ve suyumun azaldığını öğrendim çok vicdan azabı çektim o günden beri ağzıma sürmedim biraz araştırma yaptım sigara keseyi delebileceğini öğrendim benim kesem de delik yok çok şükür ama yine de insan çok üzülüyor 😔 bebeğinin sağlığını etkileyebilir denildiğin de değil de etkilediğini görünce insan çok kötü oluyor 😔 inşallah siz de bırakabilirsiniz
eelliiff1 Bn sigara değilde nargile içiyordum her akşam hamile olduğumu öğrendiğim gün son bi kez içip taki bebek doğup emmeyi bırakana kadar içmeyi düşünmüyorum çünkü bebeğe zararı çok fazla komşumdan şahit olmuştum sigarayı çok tüketen bi anne adayıydı çocuk doğdu sigara yüzünden uzun bi süre küvezde kaldı ve vefat etti Allah bi can bahşediyor bize bence bizimde özenli ve dikkatli olmamız lazım.
Black-34 peki kaç haftalık hamilesın canım
Aden1adel kaç haftalıksın canım
MeyraRana Allah hepimizin yardımcısı olsun
Melos1 bende 1-2taneye düşürdüm hamilelikten önce 1-2kuutu içiyordum günde
mrscicek ben ilk başkarda tiksinmiştim ne güzel sonra tatlı iceceklerin yanında sigara aramaya başladım 😣
bebek- cok hak veriyorum size, insanin aklina gelince sigara zaman gecmiyor icmeyince streese giriypor resmen
Aden1adel ben o odenemlerde tiksinmistim canim sonra tekrar canim istemehe basladi
Aycaaa571 sizin adiniza sevindim
Elsu26 Allahin izniyle saglikla gelir umarim bebisin canim
Toprak_hira59 ayni durum bendede var canim malesef
seddkilic05 insallah canim senin adina sevindim
Myyaren aynen canim