Melos1 bende 1-2taneye düşürdüm hamilelikten önce 1-2kuutu içiyordum günde
sigara kullanımı
mrscicek ben ilk başkarda tiksinmiştim ne güzel sonra tatlı iceceklerin yanında sigara aramaya başladım 😣
bebek- cok hak veriyorum size, insanin aklina gelince sigara zaman gecmiyor icmeyince streese giriypor resmen
Aden1adel ben o odenemlerde tiksinmistim canim sonra tekrar canim istemehe basladi
Aycaaa571 sizin adiniza sevindim
Elsu26 Allahin izniyle saglikla gelir umarim bebisin canim
Toprak_hira59 ayni durum bendede var canim malesef
seddkilic05 insallah canim senin adina sevindim
Myyaren aynen canim
eelliiff1 Allah’im sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insaallah bi saglik sorunu ile karsilasmayiz 🙏🏻🙏🏻😣
eelliiff1 kızlar ben de 37+6 yım pazartesi doğumum var ama ben de hiç bırakamadım açıkçası hiç bi bahanenin arkasına da sığınmıycam. Çok şükür şimdiye kadar henüz bebekte bi sıkıntı çıkmadı ama çıkmaması için ayrı özen gösteriyorum… bol miktar c vitamini , keçi boynuzu pekmezi her sabah , vitamin hapları , turp , her sabah portakal havuç suyu , ve bol miktarda su… bunları mutlaka yapın ama extra bi şey ilave etmek isteyen varsa ciğer gelişimi destekleyici söyleyin yapalım 🌸
eelliiff1 amin cümlemize
Tugceliko19-19 Paket mi içiyorsunuz peki bende öyleyim Allah inşallaj sağ Salim nasip eder 😞bendr korkuyorum ama İşte
Tugceliko19-19 bunlar yerine bol yoğurt ayran :) sigara pisliğini temizliyor
Black-34 yok canım 1 paket 3 günde felan