Melos1 bende 1-2taneye düşürdüm hamilelikten önce 1-2kuutu içiyordum günde

mrscicek ben ilk başkarda tiksinmiştim ne güzel sonra tatlı iceceklerin yanında sigara aramaya başladım 😣

bebek- cok hak veriyorum size, insanin aklina gelince sigara zaman gecmiyor icmeyince streese giriypor resmen

Aden1adel ben o odenemlerde tiksinmistim canim sonra tekrar canim istemehe basladi

eelliiff1 Allah’im sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insaallah bi saglik sorunu ile karsilasmayiz 🙏🏻🙏🏻😣

eelliiff1 kızlar ben de 37+6 yım pazartesi doğumum var ama ben de hiç bırakamadım açıkçası hiç bi bahanenin arkasına da sığınmıycam. Çok şükür şimdiye kadar henüz bebekte bi sıkıntı çıkmadı ama çıkmaması için ayrı özen gösteriyorum… bol miktar c vitamini , keçi boynuzu pekmezi her sabah , vitamin hapları , turp , her sabah portakal havuç suyu , ve bol miktarda su… bunları mutlaka yapın ama extra bi şey ilave etmek isteyen varsa ciğer gelişimi destekleyici söyleyin yapalım 🌸

eelliiff1 oho hamilelikten önceye gidersek çay kahve sigara eksik olmazdı elimden 😂 keske tamamen bırakabilseydik bebeklerimiz için, Allahın izniyle inşallah bişey olmaz😒