Elsu26 Allahin izniyle saglikla gelir umarim bebisin canim
sigara kullanımı
Toprak_hira59 ayni durum bendede var canim malesef
seddkilic05 insallah canim senin adina sevindim
Myyaren aynen canim
eelliiff1 Allah’im sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi insaallah bi saglik sorunu ile karsilasmayiz 🙏🏻🙏🏻😣
eelliiff1 kızlar ben de 37+6 yım pazartesi doğumum var ama ben de hiç bırakamadım açıkçası hiç bi bahanenin arkasına da sığınmıycam. Çok şükür şimdiye kadar henüz bebekte bi sıkıntı çıkmadı ama çıkmaması için ayrı özen gösteriyorum… bol miktar c vitamini , keçi boynuzu pekmezi her sabah , vitamin hapları , turp , her sabah portakal havuç suyu , ve bol miktarda su… bunları mutlaka yapın ama extra bi şey ilave etmek isteyen varsa ciğer gelişimi destekleyici söyleyin yapalım 🌸
eelliiff1 amin cümlemize
Tugceliko19-19 Paket mi içiyorsunuz peki bende öyleyim Allah inşallaj sağ Salim nasip eder 😞bendr korkuyorum ama İşte
Tugceliko19-19 bunlar yerine bol yoğurt ayran :) sigara pisliğini temizliyor
Black-34 yok canım 1 paket 3 günde felan
- Düzenlendi
mrscicek Bende birakamadigimdan Winston gri slim kullanıyorum günde bir paket içiyorum 😔
Black-34 bana net sigaradan dedi kadın namazında niyazında biri hiç yalan söylemez de zaten şöyle bişi söylim mesela eşim sigara içtiği zaman sürekli öksürür 3 gün içirtmedim bi kere olsun öksürmedi duman seni ve mideni boğuyor resmen içerde ki organlar nasıl zarar görüyorsa bebek de bi organımız gibi zarar görüyor.
eelliiff1 hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım emzirme bitti başladım geri hamile kaldım hahaha yine bıraktım tabi ki asla zorlanmadım bebeğim daha önemli annelik iç güdüsü ağır basıyor eliniz gitmiyor birde bulantı olursa süper oluyor 😅😅 ama işte eninde sonunda başlamak can sıkıcı 2 yıl içmedim başladım allahtan yine hamile kaldım bitti bakalım bundan sonra başlayacak mıyık lanet şey ya 😬
eelliiff1 26.haftama kadar günde 2 tane de olsa içtim. En son doğum günümde son sigaramı içtim. Bugun tam 3 hafta oldu içmeyeli ama inanın çok zorlanıyorum. Evde esim içiyor. İş yerinde yanımda çalışanlar. Ama direnmeye calisiyorum. Su an verseler su an içerim hiç düşünmem.
eelliiff1 çok içiyodum hamile olduğumu öğrendiğim gün son sigaramı içip bıraktım 8 buçuk haftalık gebeliğim var ağzıma dahi sürmedim ayrıca eşim içiyo o bile çok rahatsızlık veriyo kokusu vs
eelliiff1 günde 2 veya 3 içiyorum