eelliiff1 oho hamilelikten önceye gidersek çay kahve sigara eksik olmazdı elimden 😂 keske tamamen bırakabilseydik bebeklerimiz için, Allahın izniyle inşallah bişey olmaz😒

mrscicek Bende birakamadigimdan Winston gri slim kullanıyorum günde bir paket içiyorum 😔

Black-34 bana net sigaradan dedi kadın namazında niyazında biri hiç yalan söylemez de zaten şöyle bişi söylim mesela eşim sigara içtiği zaman sürekli öksürür 3 gün içirtmedim bi kere olsun öksürmedi duman seni ve mideni boğuyor resmen içerde ki organlar nasıl zarar görüyorsa bebek de bi organımız gibi zarar görüyor.

eelliiff1 hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım emzirme bitti başladım geri hamile kaldım hahaha yine bıraktım tabi ki asla zorlanmadım bebeğim daha önemli annelik iç güdüsü ağır basıyor eliniz gitmiyor birde bulantı olursa süper oluyor 😅😅 ama işte eninde sonunda başlamak can sıkıcı 2 yıl içmedim başladım allahtan yine hamile kaldım bitti bakalım bundan sonra başlayacak mıyık lanet şey ya 😬

eelliiff1 26.haftama kadar günde 2 tane de olsa içtim. En son doğum günümde son sigaramı içtim. Bugun tam 3 hafta oldu içmeyeli ama inanın çok zorlanıyorum. Evde esim içiyor. İş yerinde yanımda çalışanlar. Ama direnmeye calisiyorum. Su an verseler su an içerim hiç düşünmem.

eelliiff1 çok içiyodum hamile olduğumu öğrendiğim gün son sigaramı içip bıraktım 8 buçuk haftalık gebeliğim var ağzıma dahi sürmedim ayrıca eşim içiyo o bile çok rahatsızlık veriyo kokusu vs

eelliiff1 ac karnına 4 5 tane sigara içerdim günde 2 paket sigara 7cen biriydim birden biraktim ilk bebegimde de bırakmıştım çok şükür bunda da biraktim vicdanım rahat etmiyor bebeğe geçtiğini düşününce direk birakiyorum inşallah sizlerde bırakırsınız. Ve inşallah bende tekrar baslamam ilk bebegimde doğumdan 3 ay sonra tekrar baslamistim😑🙄

MeyraRana Bilmiyorum ama azı şeyler normal sebeplerden de olabiliyor belki de kadın vicdan yaptı çünkü doktorlar bile netliğini bilemez ki bunun için genetik testler vs gerekiyor mesela ani kalp durumu akciğer solunum sıkıntısı gibi gihi şeyler

eelliiff1 2. Gebeliğim ikisindede bebek planlarken bıraktım ilk bebeğim de 2 yasina kadar icmedim bu dogumdan sonra baslamicam oglum cok kızıyor cunki benim zevkim çocuklarımdan daha önemli değil asla

eelliiff1 ben de bırakırım hamile kalınca diyordum ama bırakamadım eşimden gizli içiyorum ama o evdeyken ya da tüm gün dışarıda olduğum zamanlar hiç aramıyorum ne zaman ki evde yalnız olayım aklıma geliyor hamile kalmadan günde 1 paket içerdim şimdi bir paketi 1 haftada içiyorum vicdan azabı çekiyorum ama o aklına geldiği an zaman duruyor resmen

irem16 aynen bendede oyle esim isteyken birtane iciyorum aklima gelince ama onun tatil oldugu zamanlar tum
        Gun beraberken aklima gelmiyor

Busraquner tebrik ederim senii, bende birakmishtim
        Ilk ogrendigim gun 10ncu haftamda tekrar canim
        Istemisti