kucukkurtc canım bence böyle stres yapacağına git test yap gitsin çıksa zaten sevineceksin çıkmasa da zaten eninde sonunda üzüleceksin
Kızlar ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi adet gününüzü geçtiğinde
@"Naz2010 ya valla canım benimde öyle kasıklarım ağrıyor arada belim regl olcak gibi bakalım hayırlısı artık🙈
@efsaneeozgee göğüs hassasiyeti geçen hafta vardı canım bendede ama bir hafifledi şimdi regl olcak gibi ağrı bi tek hafifte bel ağrısı var
@Denzk bende miğde bulantısı falan yokta bi tek regl olcak gibiyim canım
@Sevgi0147 bugünde bekliyim yapıcam canım bende artık doğru söylüyorsun🙈
kucukkurtc yarın sabaha yap güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle gel bize
NeseA hepsi var adetim 5 gün gecikti erken g testinde de kaset testde de negatif bugün kan vereceğim inşallah vardır 🤲🤲🤲🤲🤲🌸
@Sevgi0147 canım benim inşallah 😍🙏🏻🙏🏻
@"nslhn3 yaa hadi inşallah hamilesindir sende bende 😍🙏🏻🙏🏻
kucukkurtc mirateck var erken gebelik testi ben onunla öğrenmiştim kaliteli bir test ondan alabilirsin
@Denzk aa tamam sorayım bir eczaneye canım 💁🏻♀️
kucukkurtc valla canım bende ilk defa duydum kollarımı parçalıyordum resmen kasimaktan artık tırnak izlerim çıkmıştı kollarımda annemlerdeydim zaten o dönem anneme söyleyince benim hamileliklerimde öyleydi demiş inşallah seninde öyledir 🙏🥰
kucukkurtc benim belirtim şiddetli baş dönmesi ve kusmaydı. Ama sadece ilk belirtiydi sonrasında hiç olmadı çok şükür adetimden 4 gün geçmişti
@"anneadayiii271 inşallah öyledir canım🙏🏻😍
@_edaa bende bulantı yok ama kasık ağrısı var işte bakalım artık 💁🏻♀️
kucukkurtc bendede kasık ağrısı oldu regli gibi birde meme hassasiyetim cok fazlaydı bir kac gün daha bekle canım
@aybukesen öyle yapıcam canım biraz daha bekliyim yapıcam test😍🙏🏻
Bn adetime yaklaşık 1 hafta varken fln bildim göğüs ağrısı vardı ilk kalktığımda hafif miyde bulantım oluyrdu birde sanki içime Doğdu 🥰
kucukkurtc ilk hamileliğimde de kasık ağrısıyla öğrenmiştim. Hayırlısı olsun inşallah🌸🥰