kucukkurtc Benim inanılmaz bir kasık ağrım oldu. Normalde adet sancım da çok fazla ama ihtimal vermememe rağmen hep bu farklı bir ağrı diyip durdum. Olduğum yerde kalıp nefesimi kesiyordu resmen 🙈
Kızlar ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi adet gününüzü geçtiğinde
kucukkurtc göğüs hassasiyetiniz var mı
@Sevgi0147 inşallah öyledir canım benimde sürekli kasıklarıma ağrı giriyor olcak gibi regl ama olmadımda inşallah olmam hamileyimdir🙈
@Bebek9 aa öyle mi benim öyle bişey yok valla regl olcak gibi ağrı var
@Sdakyasda benim göğüs hassasiyeti geçen hafta vardı şimdi azaldı bu sefer işte regl ağrısı gibi bir ağrı başladı 💁🏻♀️bilemedim bende canım bakalım hayırlısı
@Srhkmc bendede şu an o ağrı var işte sürekli bir kasık ağrısı birde baş ağrısı başladı canım
@Ogretmenanneyim geçen haftada göğüslerim çok hassastı dokunamıyodum ama bu hafta o geçti oda regl olcam diyedir dedim ama 3 gün gecikti şimdide
kucukkurtc ben aşırı baş ağrısı çekmiştim. Ağrı kesiciyle bile geçmiyordu hayatımda daha önce böyle bir şey hiç olmamıştır. Ayrıca bende her an adet olucam sanıyordum. Ped takıp beklediğimi hatırlıyorum
@Nnnur123 valla bende aynı moddayım canım regl olcak gibiyim sanki bide çok başım ağrıyor
kucukkurtc benimde senin gibi adet sancısı gibi sancılanıyordum hatta geceleri pet takıp uyuyordum , 6 gün geçilmişti ama beklemiyordum hamile olmayı. Sonra rüyama girdi rüyama girince test yaptım hemen. Şimdi 31 haftalık olduk bile allah hepimizin gönlüne göre inş çocuk isteyenlere çocuk hamile olanlara hayırlı doğumlar nasip etsin allahım inşallah 😘
Benm ilk haftalarda baş ağrısı bel ağrısı göğüste hassasiyet sık idrara çıkma üşüme kramp bunlardı benim:) inşallah sende gebesin canım 😘
Regl sancısı ve göğüs şişliği. Düşünün eşim bile acaba hamile olabilir misin diye sormuştu 😄 fiziksel olanlar dışında bir de cinsel isteksizliğim vardı ki benim için en belirgin belirti buydu. Sanırım vücut içgüdüsel olarak bebeği korumaya aldığı için birliktelik istemiyormuş.
@tuna_tuna ayy ne güzel inşallah bende hamileyimdir canım biraz daha bekleyip test yapıcam🙈
@NeseA benimde öyle şu an için ama çokta heveslenmiyorum bir kaç gün daha bekleyip test yapıcam canım amin inşallah😍🙏🏻
kucukkurtc inşallah canım benim dualarım seninle🤲🏻😘
@AysenurPervan aa öyle mi canım ya benim göğüs hassasiyetim geçen hafta vardı biraz geçti şimdi anlamadım bende sonradan geçti mi senin peki ben regl olucam heralde ondan dediim ama olmadımda
@Neseakb çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için amin 😍🙏🏻
Regl agrısı şişkinliği oldu bende. Bir de hafif ateşim çıkmıştı.iki gün gecikince kan verdim ve hamileydim ☺️ Darısı başınıza
kucukkurtc gecikmeden 3-5 gün önce mide bulantısı ve uykusuzluk sık idrara çıkma vardı şüphelenmiştim ama gecikmesini bekledim adetim geciktiği gün direkt test yaptım çıktı
AysenurPervan bende de arttı çok ilginç 🙈