• Bebek İsteyenler
  • Kızlar ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi adet gününüzü geçtiğinde

@AysenurPervan aa öyle mi canım ya benim göğüs hassasiyetim geçen hafta vardı biraz geçti şimdi anlamadım bende sonradan geçti mi senin peki ben regl olucam heralde ondan dediim ama olmadımda

@Neseakb çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için amin 😍🙏🏻

Regl agrısı şişkinliği oldu bende. Bir de hafif ateşim çıkmıştı.iki gün gecikince kan verdim ve hamileydim ☺️ Darısı başınıza

kucukkurtc gecikmeden 3-5 gün önce mide bulantısı ve uykusuzluk sık idrara çıkma vardı şüphelenmiştim ama gecikmesini bekledim adetim geciktiği gün direkt test yaptım çıktı

@"HollyMolly amin inşallah benimde öyledir canım🙏🏻😍

@"Tubmavi benimde gecikti ama daha önce de bir kaç kez geciktiğinde yaptım negatifti o yüzden şimdi acele etmiyorum bir kaç gün daha bekleyip yapıcam canım bakalım💁🏻‍♀️

kucukkurtc hassasiyetten çok gözle görülür bir şişlik vardı bende ama evet genel olarak hamilelik boyu devam etti

kucukkurtc benim adetime bir hafta kala kollarımda feci kaşıntı olmuştu anneme söyledim onunda hamileliklerinde ilk haftalarda kolları çok fazla kasiniyormus bu bilgi bana umut olmuştu daha sonra kasıklarıma ani batmalar oluyordu hatta bı keresinde kasığımda kuyruk sokumuma kadar çok şiddetli bı batma oldu, normalde de fazla uykuyu seven biriyim o zamanlarda da yine çok uyuyordum birde göğüslerim ağrıyordu hele sütyen takmadan uyusaydim sabahlari ayağı kalktigim zaman sanki goguslerime ağırlık bağlanmış gibi aşağı doğru bı ağrı hissediyordum bende bunlar oldu zaten adete iki gün kala test yaptım pozitif çıktı çok şükür, inşallah sizinde vardır🙏

@anneadayiii271 aa kaşıntıda hamilelik belirtisi miymiş bendede geçen hafta aşırı derecede bir kaşınma vardı 🤭 bakalım bir kaç güne test yapıcam canım inşallah öyledir🙏🏻

kucukkurtc regli olacak gibi hissettim. Ben bir hafta sonra tahlil yaptım. Kesinleşsin diye. Evet beklemek zor oluyor ama daha önce yaptığım testler hep negatif olunca umudum tükeniyor. Bi de çayı çok severim ama çaydan tiksinmiştim😀

@Sevgi0147 geçen hafta çok fenaydı göğüsleriö ben htta regl olcam sandım ama şimdi biraz daha iyi

kucukkurtc benimde ilk belirtilerim tıpkı adet olacakmışım gibi sancım oldu bir kaç gün yüzüm sivilcelendi adetim 5 gün geçti hatta kesin adet olucam diye düşünürken test yapmak istedim pozitif çıktı

kucukkurtc bende de adet olacakmış gibi sancı oldu ilkinde afedersin ped ile gezdim ama gelmedi 8 günlük gecikmeden sonra kimyasal olduğunu anladım siz içinizi ferah turun test yapsanız geç döllenme değilse çıkar olmadı erken gebelik testinde çıkar direkt varsa 🥰

reglden tek farki asiri gogus hassasiyetiydi ve de mide yanmasi

Regl sancısı bel ağrısı aşırı koku alma hafif bulantı bendeki belirtiler bunlardı