Regl sancısı bel ağrısı aşırı koku alma hafif bulantı bendeki belirtiler bunlardı
Kızlar ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi adet gününüzü geçtiğinde
kucukkurtc canım bence böyle stres yapacağına git test yap gitsin çıksa zaten sevineceksin çıkmasa da zaten eninde sonunda üzüleceksin
@"Naz2010 ya valla canım benimde öyle kasıklarım ağrıyor arada belim regl olcak gibi bakalım hayırlısı artık🙈
@efsaneeozgee göğüs hassasiyeti geçen hafta vardı canım bendede ama bir hafifledi şimdi regl olcak gibi ağrı bi tek hafifte bel ağrısı var
@Denzk bende miğde bulantısı falan yokta bi tek regl olcak gibiyim canım
@Sevgi0147 bugünde bekliyim yapıcam canım bende artık doğru söylüyorsun🙈
kucukkurtc yarın sabaha yap güzel haberlerini bekliyoruz hayırlı haberlerle gel bize
NeseA hepsi var adetim 5 gün gecikti erken g testinde de kaset testde de negatif bugün kan vereceğim inşallah vardır 🤲🤲🤲🤲🤲🌸
@Sevgi0147 canım benim inşallah 😍🙏🏻🙏🏻
@"nslhn3 yaa hadi inşallah hamilesindir sende bende 😍🙏🏻🙏🏻
kucukkurtc mirateck var erken gebelik testi ben onunla öğrenmiştim kaliteli bir test ondan alabilirsin
@Denzk aa tamam sorayım bir eczaneye canım 💁🏻♀️
kucukkurtc valla canım bende ilk defa duydum kollarımı parçalıyordum resmen kasimaktan artık tırnak izlerim çıkmıştı kollarımda annemlerdeydim zaten o dönem anneme söyleyince benim hamileliklerimde öyleydi demiş inşallah seninde öyledir 🙏🥰
kucukkurtc benim belirtim şiddetli baş dönmesi ve kusmaydı. Ama sadece ilk belirtiydi sonrasında hiç olmadı çok şükür adetimden 4 gün geçmişti
@"anneadayiii271 inşallah öyledir canım🙏🏻😍
@_edaa bende bulantı yok ama kasık ağrısı var işte bakalım artık 💁🏻♀️
kucukkurtc bendede kasık ağrısı oldu regli gibi birde meme hassasiyetim cok fazlaydı bir kac gün daha bekle canım
@aybukesen öyle yapıcam canım biraz daha bekliyim yapıcam test😍🙏🏻
Bn adetime yaklaşık 1 hafta varken fln bildim göğüs ağrısı vardı ilk kalktığımda hafif miyde bulantım oluyrdu birde sanki içime Doğdu 🥰
kucukkurtc ilk hamileliğimde de kasık ağrısıyla öğrenmiştim. Hayırlısı olsun inşallah🌸🥰