• Bebek İsteyenler
  • Kızlar ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi adet gününüzü geçtiğinde

Bn adetime yaklaşık 1 hafta varken fln bildim göğüs ağrısı vardı ilk kalktığımda hafif miyde bulantım oluyrdu birde sanki içime Doğdu 🥰

kucukkurtc ilk hamileliğimde de kasık ağrısıyla öğrenmiştim. Hayırlısı olsun inşallah🌸🥰

@"Fatma_6868 ya ne güzel benim öncede negatif çıktı hep hayal kırklığı oldu ondan biraz daha bekliyorum🙈

• [silindi]

kucukkurtc adet sancısının bir kaç tık fazlası

@[silindi] ayy benim tam regl sancısı gibi aynı🙄

• [silindi]

kucukkurtc benim regl sancılarım hastanelik eder beni düşünün ondan bile şiddetliydi ağrılar, bizim 2. Ya da 3.denememizdi eşimle dedimki bu ay da olmayacak galiba adet sancısı çekiyorum, tabi bu sancılar 3 gün kanamasız olunca test yaptırmak aklıma geldi, herkes kasık ağrısından bahsediyordu hamileliğin ilk dönemleri için ama kimse de adet sancısı gibi oluyor dememişti 😂😂😂

tuna_tuna canım bende 6 haftalık hamileyim ama adetim geciktigi zaman benmde oyle adet sancısı gbi sag tarafıma agrı giriyordu yaklasık 1 hafta sürdü smdi 4 5 gündür hic agrı yok normal mi acaba

@[silindi] hahaha ya olsun ne güzel hamilesin inşallah bende öyleyimdir beklemedeyim canım 🙏🏻

Ben ne kadar belirti varsa hepsini yaşadım. Ağızda metalik tat, meme hassasiyeti (adetime 7 gün kala hep olurdu, bu sefer yumurtlamadan hemen sonra yaklaşık 12 gün kala başladı), sürekli uyuma isteği, göbeğimde hafif çizgi belirdi, karnıma ani sancılar ara ara geliyordu ve bir kez tek bir noktada minik iğne batma hissi oldu.

Kizlar bu belirtilerin yaninda yani regl agrisi gibi agrinin yaninda hiç sulu seffaf akintisi olan varmi aranizda dün regl gunumdi bugun de olmadim ama agrim ve akintim var yumurtlama akina benziyor ama değil . Acaba adet oncesi akinti olurmu ki ? Bilen varsa yazablirmi

@Captmom ya benimde kasıklarıma sancılar gelip gidiyor regl olcam gibi sizinde öyle miydi

kucukkurtc adet günüm hiç geçmedi aksine bebeğin üzerine regl olmuşum 🤷🏻‍♀️

kucukkurtc bunu yazdim ve sabaha karşi regl sancisiyla uyandim bi baktim olmuşum . Artık o sulu beyaz akinti benim için regl yakinlastigi zaman bi uyari sinyali oldu bence.

kucukkurtc sivilceler, göğüslerde damarlanma, bide içime hamile olduğum hissi geldi

kucukkurtc ya böyle oturur vaziyetteyken ayağı kalktığım anda sancı saplanıp iki büklüm kalıyordum. Bir kaç defa oldu. Bir defa da rahmimin içinde iğne batması gibi hafif acı hissetmiştim. İmplantasyon gününe denk geliyormuş, bebeğim bağlandığını hissetmişim. Acı eşiğim düşük. 😇

kucukkurtc benim adetim geçtiğinde ben uzun bir yolculuk yapmıştım ailemin yanına geldim midem bulanıyor du sürekli ama ben diyorum belki yolculuk tandır üstümden atamdim o yorgunluk daha diyordum adetim de gecikmisti ama iltihapbim vardı ilaç kulaiyordum ondandır diyordum bı hafta filan geçti annem şüphelenmisti test almis bana bende yaptım ve sonuç ♥️♥️♥️🥰🤰💙🤲🤰 pozitif hiç beklemiyordum açıkçası 😏🤭