Yabe221014 acaba geçmiş hastane muayene ücretlerinz mi eklendi ki? Her gidiş 11 TL yanlış bilmiyorsam. Uzun zamandır hastaneye gidip ilk kez eczaneye uğradıysanız epey birikmiş olabilir.
    Yabe221014 Eczaneden az once mide yanmasi icin gaviscon aldim demir hapim bitmisti onu aldim eczaci cocuk sistemine islenmemis saglik ovagina bu kutulari gidip yazdir abla dedi. 68 lira verdim ben ama sigortayla 18 tl mis arada buyuk fark oynuor bilgilendirmek istedim sende git yazdir bence
      Kızlar eczanede çalışıyorum sürekli kontrole gittiğimiz için muayene ücretleri birikiyor ve doktorlar firma anlaşması yapıp çok fazla özel ilaç veriyorlar o yüzden pahalı tutuyo özel ilaçlara muadil olabilecek devletin karşıladığı ilaçlar var onlardan kullanabilirsiniz ve bazı ilaçlar fark çıkarıyo onların da muadilleri oluyo fark çıkarmayan ya da daha az çıkaran onları da eczanenizden talep edebilirsiniz
        Yabe221014 Şubat sonunda zam gelmiş ondan dolayı raporlu ilaçlarda normalde para alınmıyordu kan sulandırıcı aldım 25 lira fark raporlu olduğu halde 😥 toplamda 60 küsür ödedim 3 ilaca
          Yabe221014 inan bende öyle. Özele mi gidiyorsun genelde özeldeki doktorlar pahalı ilaçlar yazıyor. Bana geçen ay bi vitamin yazmış 89 tl sigorta karşılamıyor dedi eczacı. Mecbur aldım ve içemedim bile çok kalın bi kapsül multivitamin aldığımla kaldım para çöp oldu. Doktora değiştirelim içemiyorum dedim bi küçük kapsülü yazdı oda 58 tl onu aldım. Öyle yani hepimiz aynı dertten muzdarip
            Yabe221014 kesinlikle ne kan ilacı ne vitamin bunların ücretsiz verilmesi gerektiğini düşünüyorum çuvalla para ödüyoruz
              • [silindi]

Yabe221014 aynen bende aynı şeyi düşünüyorum ilaçlara verdiğimiz parayla çocuğun bir çok eksiği alınırdı 🤦‍♀️😱 bi balık yağı 70 lira valla bende almadım yani çok şart değil nasılsa yazık günah.
                srpaca canım demir ve vitamin ilaçlarını sağlık ocağında kaydını yaptır orda ücretsiz veriliyor ellerinde yoksa bile ordaki doktor yazınca 6 lira gibi bi fark ödersin o kadar.
                anapanda12 sigorta bir kutu karşılıyormuş aynı zamanda muayene ücreti felan çıkıyor bende dün 70tl ödedim 3paket ilaca