Kızlar dün kuzenimin kınası vardı bende 2 aylık kızımla gitmek zorunda kaldım 4 saat kaldık toplam başına şapka geçirdim kulaklarını kapattım ama bugün sanki eskisi gibi seslere tepki vermiyor gibime geliyor ben yüzüne bakıp konuşunca gülüyor ama diğer türlü arkasına geçip konuşunca artık başını çevirmiyor ses kulaklarına zarar vermiş olabilir mi çok üzülüyorum çok korkuyorum başına gelen var mı düzelir mi ne yapmalıyım😔
Sinemtepe5802

- 8 Eki 2023
- 15 Ara 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Acil yardımm bebekle düğüne gitmek tartışmasında
- Bebekle düğün tartışmasında
Mavisim3457 yok canım yakın 15 dk falan anca yol yüksek sesten etkilenir mi diye soruyorum
- Bebekle düğün tartışmasında
Kizlar iki aylık bebekle düğüne gidilir mi ?
- Spinal anestezi tartışmasında
ozlemm-123 hiç korkma canım ameliyat kısmı dedikleri gibi en kolayı ben belden yapılan iğneyi bile hiç hissetmedim bir daha olsa bir daha yaparım içini ferah tut bebeğine odaklan sadece 🌸 onu görüp sesini duyduktan sonra her şeyi unutuyorsun zaten sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna 🥰
Elfelf0 teşekkür ederim canım cevap verdiğin için ben 10 gün oldu doğum yapalı benim de senin dediğin gibi çok kolay geçti çok şükür hiç zorlanmadım 🤗
anneoluyorumx inşallah biran önce iyileşir de kavuşursun bebeğine canım 😊🥰
Pelpel biraz geç oldu ama doğum yaptın mı 😃
- Düzenlendi
Pelpel evet canım yaptım hiç de korkulacak bir şey yokmuş çok çabuk toparladım belden yapılan iğneyi hiç hissetmedim sonrasında hiçbir şey hissetmiyorsun zaten 5 dakika geçmeden bebeğimi gördüm sonra dikişler bi 10 15 dk sürdü odaya alındım bebeğim geldi yanıma hiç ağrım olmadı 6 saat uyuşukluk olduğu için ilk ayağa kalkışta da çok zorlanmadım sürekli yürümeye çalıştım kısacası çok çok iyi geçti hatta doktorum beni günün gebesi ilan etti 😂 ağrı kesici yapmaya geliyorlardı ben istemiyordum tedavi olduğu için uyguluyorlardı yine de ben iğneden bile korkan biriydim girerken ağladım bacaklarım titriyordu korkudan çıkarken bu muymuş dedim ben yaptıysam herkes yapar için ferah olsun ♥️
- Bebek kaç günlük uçağa binebilir? tartışmasında
Kızlar bebeğim 1 haftalık daha kaç günlükken uçağa binebilir bilgisi olan var mı ?
- Gop Avrasya Dr Fatma Tekdemir tartışmasında
Doğum ücreti ne kadar şuan
- Sezeryan dikişleri tartışmasında
__mom1 ben hâla hep kontrole gidecekmişim hiç doğurmayacakmışım gibiyim 🤣
Gkee hastaneden eve gelince çok ağrı sızı oluyor mu peki canım ?
Kizlar yarın sezeryan olucam ama çok korkuyorum anestezi etkisi gidince dikişler çok sızlıyor mu 🥺🫣
- Küçükköy Bilge Hastanesi tartışmasında
aaslim doğumu neden orda yapmayı düşünmüyorsunuz özel bir sebebi var mı?
- Küçükköy Bilge Hastanesi tartışmasında
Kızlar küçükköy bilge hastanesinde doğum yapan var mı aranızda ? Memnun kaldınız mı 🤗
- Şafak plakalar 🥰 tartışmasında
Elifmom teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰♥️
Elifmom aynen canım bende öyle düşünüyorum 🤣😂
Elifmom bizimki de 5 temmuzda gelecek inşallah babasıyla aynı gün olacak doğum günü 😁♥️
- Bugün sezeryan oldum sorularınızı yanıtlayabilirim tartışmasında
Nslttr sonda takılıp çıkarılırken canın acıdı mı ?