• Doğum
  • Bugün sezeryan oldum sorularınızı yanıtlayabilirim

Nurrrates epidural omurilik arasına spinal ise omurilik içine yapılıyormus sanırım buradan edindiğim bilgiye göre. Ama bence ikisi de aynı acıyı veriyordur yaparken fakat ben çok rahat ettim sonrasında epidural de diğerini bilmiyroum hatta merak ediyorum bilen varsa dinlemek isterim☺️

Benma bence çok gitmiyor ya da ben farketmedim merak etme ona göre önlemini alırlar kendini hiç germe pozitif düşün pozitif olacak herşey inan bana🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nslttr çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için😇 umarım birileri farkını anlatır bize🌸

Nslttr ben daha fazla dayanamicam sürekli ağrım oluyor erken doğum diye korkutuyorlar üzerine şeker hastası oldum sürekli stresli ortamdayim birtutlu uzaklasamadim bebekte çok etkileniyo karnimda 34cu haftamiza girdik en yakın zamanda sezeryanla doğum ne zaman olur bebeğe zarar vermekten çok korkuyorum

LINA20 ben geçen hafta yani 37+6 iken bir hafta sonrasına 38+6 ya gün verdi dr muz. Çatı muayenesi yapıldı sonra doğuramazsın gel sezeryan olsun dedi okey dedim mecbur bir de bayrama denk geliyordu dr yoktu.

Tugba_A_d oyyy🥺 keşke bilsem de sana doğru cvp verebilsem:(
      Bende stresliydim çok amniyosentez geçirdim bir çok badire atlattım ama iş olacağına varıyor lütfen kendini germe hiç kimse senden ve evladından kıymetli değil stresi koy kenara umarım sağlıcakla alırsın yavurunu kucağına🙏🏻

Nslttr insallah ama olmuyor sürekli üzerimde baskı oldukça daha çok stres yapıyorum resmen tutsak hayatı yaşıyorum 🥺

Nslttr ben 28 haftalikken gittim en son muaeyeneye temmuzun ilk haftasi gibi gel dedi ve o zaman 36 haftalik olucaz bebegim 28 haftada tersti doktor doguma kadar dönmezsse sezeryan dedi 36. Haftada sezeryana gün verebilir mi cunku ben hissediyorum bebegin ayaklari kasıklarimda hissediyorum dönmedigi belli yani

Sinemtepe5802 inanki hiç acımadı belki de hala epidural veriliyordu hissetmemiş de olabilirim.

Tugba_A_d 24 haftalık doğurup ne saglıklı bebekler dünyaya getiren tanıyorum yapma kendine bunu🙏🏻🙏🏻