Sinemtepe5802 doğum yaptınız mı bende aynı siz gibiyim çok korkuyorum yarın gireceğim
Spinal anestezi
Sinemtepe5802 hiç korkma belden vurulan iğneden daha çok acıyor damar yolu düşün sezeryanın zorluğu bi 2 gün karnın agrıyır 3. Gün gayet toparlanıyorsun ayağa kalktıktan sonra çok yürümen laızm yürüdükçe iyi gelecek herşeye
- Düzenlendi
Pelpel evet canım yaptım hiç de korkulacak bir şey yokmuş çok çabuk toparladım belden yapılan iğneyi hiç hissetmedim sonrasında hiçbir şey hissetmiyorsun zaten 5 dakika geçmeden bebeğimi gördüm sonra dikişler bi 10 15 dk sürdü odaya alındım bebeğim geldi yanıma hiç ağrım olmadı 6 saat uyuşukluk olduğu için ilk ayağa kalkışta da çok zorlanmadım sürekli yürümeye çalıştım kısacası çok çok iyi geçti hatta doktorum beni günün gebesi ilan etti 😂 ağrı kesici yapmaya geliyorlardı ben istemiyordum tedavi olduğu için uyguluyorlardı yine de ben iğneden bile korkan biriydim girerken ağladım bacaklarım titriyordu korkudan çıkarken bu muymuş dedim ben yaptıysam herkes yapar için ferah olsun ♥️
Pelpel biraz geç oldu ama doğum yaptın mı 😃
Sinemtepe5802 bende dün spinal Sezeryan oldm Çok şükür hiçbir şey hissetmedim ne iğneyi ne sontayı çok şükür ben iyiyim ama bebeğim Küvezde solunumu yüksek ve cigerinde enfeksiyon çıktı 🥹🥹
anneoluyorumx inşallah biran önce iyileşir de kavuşursun bebeğine canım 😊🥰
Sinemtepe5802 ben sezeryan oldum iyikide olmuşum ameliyat kısmı en basiti hiç bsy hissetmiyorsun emin ol sdce hafif çekiştirme oluyor bebeği çıkartırken okdr sonrasında bol kahve bitter yedim kalkarken sıkıntı olmadı hiç kendim gezdim bol bol ilk gece oğluma kendim baktım düşün altını bile aldım gazıni çıkardım gezerek. Ins seninde benim gibi geçer 🙏
Elfelf0 teşekkür ederim canım cevap verdiğin için ben 10 gün oldu doğum yapalı benim de senin dediğin gibi çok kolay geçti çok şükür hiç zorlanmadım 🤗
Sinemtepe5802 benimde 24 ünde aşırıı gerginim panik atak ve anksiyete var ve sürekli o ameliyat anını düşünüyorum birçok yorumda okudum ve herkes en en kolayı ameliyat diyor burdada yazan arkadaşlar var bumuymuş diyip sağlıkla bebeklerimizle buluşmak nasip olsun inşallahhh 😊😍
ozlemm-123 hiç korkma canım ameliyat kısmı dedikleri gibi en kolayı ben belden yapılan iğneyi bile hiç hissetmedim bir daha olsa bir daha yaparım içini ferah tut bebeğine odaklan sadece 🌸 onu görüp sesini duyduktan sonra her şeyi unutuyorsun zaten sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna 🥰
Sinemtepe5802 bugün nişanımın gelmesinden dolayı yarın sabah 9 da sezaryenim var allahım inşallah sağlıkla almayı nasip etsin 😍