Kvsraykt teşekkür ederimm
MMineozturk3414
- 26 Ağu 2021
- 17 Ara 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 39+4 günlük gebelik tartışmasında
Ysmmmnn teşekkür ederim
arzubldk bende öyle düşünüyorum
Minnakkkk doktoruma güveniyorum. Sadece risk almayalım dedi o kadar. O da son güne kadar bekleme taraftarı. Fakat miad geçmesini 40 hafta olarak belirliyor. 40+1 den sonrasında gelişecek komplikasyonlar için sorumluluk almıyor
Merhaba güzel anneler. Bugün 39+4 günlük olduk. Ne gelen var ne giden. Perşembe günü muayenemde doktorum 40 a kadar bekleriz sonra eğer riskleri kabul edersen 41 i de görürüz diyor. Ben riskleri göz önüne alamıyorum. Bebeğin dışkısını yapmasını vs. Riske alamıyorum. Almamalıyım gibi de. Ama ne var ki çevrem sancın gelmeden sezeryana da girme diye uyarıyor beni. Açılman yoksa suni sancı alma diyorlar boş yere hem suni sancı acısını hem de sezeryan ağrısını çekme diyorlar. Kafam o kadar karışık ki. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kanalda bile değil. 41 e kadar beklemeli miyim. Yoksa sezeryan mi olmalıyım. Denemediğim yolda kalmadı. Kanala girmesi açılma olması için. Ağrım dahi yok..
- Pendik İkili test tartışmasında
Deletedmom_33 hayır ikili test ücreti ve normal muayeneydi
- Pendik İkili test tartışmasında
Cihan tip merkezinde 300 tl ye yaptirmiştim muayene dahil
- Normal Doğuma Engel Durumlar tartışmasında
BabyYoda başınız sağolsun. Nedeni nedir ölü doğumunuzun…
- Ağustos Anneleri tartışmasında
37+1 deyim. Bugün kontrole gittim bebek kanala inmemiş. İlk hamileliğim. Tecrübeli anneler ne zaman doğum kanalına iner bebek acaba? 3200 kg 51 cm boyu. Suyu normal bi sıkıntı yok dedi doktorum.
- 34-35 Haftalık Gebelik tartışmasında
Esmente29 teşekkür ederim
Esmente29 teşekkürler
Seranad teşekkür ederim sağolun yorumunuz için
34+5 haftalık hamileyim. Biraz önce muayeneden çıktım. Bebeğim az mı kilo alıyor bana mı öyle geldi. Benimle aynı haftada olan anneler yardımcı olur musunuz. Bebeklerinizin kilosu nasıl. Benimkinin 2335 gram.
- Kartal avicenna umut hastanesi sibel demir yorum? tartışmasında
Ruken2434 yeni fiyat aldım 15 gün önce
- Kartal avicenna umut hastanesi sibel demir yorum? tartışmasında
Ruken2434 pendik şifa hastanesine gidiyorum Soner Bey’e normal doğum 2000 tl sezeryan 2300 dü
- Grip oldum çok rahatsızım tartışmasında
Hanımlar 32+1 haftalık hamileyim. Dünden beri boğaz ağrım baş ve kulak ağrım var. Grip oldum burnumda çok akıyor. Ne yapabilirim. Ne yiyip içebilirim. 1 tane parol içtim fakat geçmedi
- 30+5 bebek gelişimi tartışmasında
- Düzenlendi
30+5 günlük hamileyim.. bugün doktor muayesine gittim. Bebeğimin kilosu 1569 boyu 40 cm. Benimle aynı haftada olan anneler sizce bebeğimin boyu ve kilosu nasıl? Tek damardan besleniyor. Bu yüzden soruyorum. Yanlış anlaşılma olmasın karşılaştırma yapmak için sormuyorum. Sevgiyle kalın 💚
- Ağustos annelerini bekliyorum sohbete tartışmasında
Ays0 merhaba kaçıncı hamileliğiniz. Bu kadar erken tarihte sezeryan olup olmayacağınız nasıl belli oldu?
- Tetenoz aşısı 😖 tartışmasında
Mucizemm-1 ilk dozu 20. Haftada. Ikinciyi 27+2 de
- Tetenoz aşısı 😖 tartışmasında
- Doz aşımı vuruldum dün. Bu gece kolumun ağrısından sabaha kadar yatamadım. Hala çok ağrıyor. Sağlık ocağındaki hemşire ilki kadar ağrı yapmaz dedi ama ne yazık ki çok ağrıyor. Geçmesi için ne yapabilirim