Deletedmom_33 devlette yaptır istersen
Pendik İkili test
cinardefnemoms 11+5 de muaneye gideceğim yani salı günü. O zaman ister büyük ihtimalle ikili testi. Cihan tıp merkezine sorayım o zaman teşekkür ederim
Deletedmom_33 Zeynep Kamillde yaptır çok pahalıi ya normal ultarson ve kan sadece başka bişi o parayı oraya verecgine sakla detaylı ultrasona ver ben öyle yptm😂😂
Esra-sari Zeynep Kamil de düşünmüştüm eşim ve kayınpederim cihaz da farkeder boşuna gitme 680 ise veririz dediler. Ama şuan 1200 vermem ikiliye detaylı filan olsa neyse dicem de. İkili için çok pahalı bence zaten %100 doğruluğu yok testin
Avciii Randevu bulabilir miyim bilmiyorum ki şuan canım 11+3 üm. Normalde 10. Haftada aramaya başlayacaktım. Birde nerden randevu alıyoruz perinatoloji mi kadın doğum mu? Onlar mı yönlendiriyor yoksa direk ultrason randevusu alınıyor mu
Aycicegim Ne bileyim 400 TL zam yapacak ne ki bu kadar..
Deletedmom_33 ben ücretli özele gittim sekreter form bilgi doldururken burun kemiğine eksik yazmış vardı 5 dk önce ultrasonla bakıldı çünkü. Doğana kadar engelli çocuk annesi muamelesi gördüm devlete gitseydim daha iyiydi psikolojimi bozdular olucak oldumu oluyo canım o
Esra-sari İşte hastanenin dikkatsizliği hep
Deletedmom_33 MHRS gir şuan var
Deletedmom_33 kadın doğum yaz Zeynep Kamil. Diye hemen altalrda ikili test yazıyor alablirsin şimdi acil gir al
Cihan tip merkezinde 300 tl ye yaptirmiştim muayene dahil
Mineozturk3414 Perinatoloji muaneyesi miydi? Birde iyi inceledi mi memnun muydunuz ?
Avciii canım aldım 13+1 e denk geliyor ayın 20’si. Direk yapıyor mu testi yoksa yönlendirme filan mı yapıyor ona göre iptal edeceğim ayın 26 sında 14 haftalık olacağım.
Deletedmom_33 canım medipolde doktorun kim
Deletedmom_33 Yönlendirme yok direk yapıyor ben aldım direk içeri girdim baktı sonra kan verdim geldim iki haftaya sonuç çıktı
Deletedmom_33 devlette ücretsiz yaptırabilirsnz.bende özele gidiyorum ama devlette yaptırdım.sonuçlar 15gün sonra cıktıgında özeldeki doktoruöa gösterecegm
Avciii Oya demirci ye aldım ama siz kime muaneye olmustunjz
Deletedmom_33 Lütfiye Uygur gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam
Deletedmom_33 alt tarafı bir kan alıyorlar ultrason da burun kemiği ense kalınlığı bakılıyor o kadar yani
Deletedmom_33 hayır ikili test ücreti ve normal muayeneydi