2_prens-annesi34 gazdan muhtemelen. Şişkinlik sertlik ve dokununca hafif ağrı oluyor
LLavinya8955
- 12 Oca 2021
- 6 Eki 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Yemekten sonra kasıkta ağrı ? tartışmasında
- Günaydın ben ne yapacağım?~ hiç bişey yiyemiyorum tartışmasında
Asyamzll ilk zamanlar oluyor. Ben de ilk 3 ay mutfağın önünden bile geçemedim. Evimden tiksindim. İmkanın varsa evden biraz uzaklaş. Ben memlekete kayınvalideme gittim 1 hafta kaldım. Döndüğümde çok iyiydim. Mutfağa girmeye başladım.
- Yeni hamileler kusmalarınız kaçıncı haftada başladı tartışmasında
Sevda4125 7.haftada başladı 12.haftada azaldı ilaç sayesinde. 21.haftamdayım sadece rahatsız edici koku aldığımda bulantım oluyor
- İkili tarama testi cinsiyet tartışmasında
Eminea34 ben de erkeğe benziyor dedi 16′ da kesin erkek dedi
happypregnant29 20 haftalıktık fakat 1 hafta önden gittiğimiz için 21 haftanın içindeyiz😍
- Bebek Kıyafeti Alışverişi 🛍 tartışmasında
HappyMom öncelikle pamuklu olmasına dikkat ediyorum. Daha sonra giyeceği mevsime göre bedenine,kaç adet alacağıma dikkat ediyorum. Fiyat önemli bana göre. Bebekler çok çabuk büyüdüğü için sık sık giyim almak gerekiyor .çok uçuk fiyatlı markaları tercih etmiyorum fakat kötü de almıyorum. Lcw,defacto bunların kumaşı çok güzel yumuşacık. E bebek mi civil mi derseniz ikisinden de aldım fakat e bebek bir tık daha kaliteli. Ayrıca bim’e gelen iç zıbınlar oldukça iyi çıktı. bolca aldım tavsiye ederim.
- İç Çamaşırı Hk. tartışmasında
Senayyalcin kesinlikle, sıkmıyor, çok rahat oluyor
- Ayrıntılı ultrason ile ilgili sorum geldi 🥰 tartışmasında
baobei fark eden bir şey olacağını sanmıyorum. Normal kontrolünüzün tarihi neyse o zaman gidin derim. Kendi doktorunuzun görmesi ayrı. Ayrıntılı ultrasonu farklı bir hastaneden yapacakmışsınız zaten. Öncelikle ultrason tarihi aldınız mi? Önce o tarihi netleştirin çünkü sıra bulmak biraz zor oluyor .
- Bebek ismi önerisi tartışmasında
Kevser1453 oğlumun ismi Metehan olacak☺
- Cinsiyetimiz belii oldu🤎☺️ tartışmasında
Barbi ben bildiğine inanıyorum bana da erkek demişti tuttu😊
- Tetanoz olmayan hamileler? tartışmasında
Merve-962019 ben dün vuruldum 20. Haftadayım. 2.doz 24. Haftada vurulacak. 17. Haftada ebe takip için çağırıyor belki o zaman söyler size
- Magnezyum kullananlar bakarmısınız tartışmasında
incikinannesi 20 haftalıkken verdi doktor. Bacağıma kramp giriyordu ve bel ağrım oluyordu
Fndmrplt 7+5 te duydum
- İlerden giden gebelik haftası tartışmasında
Seda_selim benimki de 1 hafta önde. Doktor bir sıkıntı olmadığını söyledi. 2 hafta önden ya da geriden gitmesi sıkıntıymış.
- Sütyen tartışmasında
Kbrgnca emzirme sütyeni 1-2 beden büyük olmalı. E bebektekileri tavsiye ederim çok kaliteli
- Hamilelikte ishal olmak tartışmasında
Erdem2121 olabilir benim de 19.haftamda oldu
- Hamilelikte ishal olmak tartışmasında
- Düzenlendi
Erdem2121 daha yeni atlattım. 3 gün sürdü. Evde doğal yöntemler denedim geçmeyince doktora gittim. Reflor önerdi. 2. Güne geçer dedi kullandım öyle de oldu.
- Tsh yüksekliği için verilen guatr ilacı ?? tartışmasında
Defnerabia hamilelikte yükselen bir değer tsh. 5.ayımdayım. En son 4.58 lere çıkınca 1 aydır kullanıyorum. Her ay düzenli tahlil yaptırıyorum
- 16. hafta mide bulantısı tartışmasında
momsboys 20.haftamdayım başından beri prilam kullanıyorum .bırakmaya kalktım bulantım devam ediyor. Prilam sayesinde iyiyim
- Mayıs anneleri ☺️ tartışmasında
Normalde 19+3 tüm. Dün kontrole gittiğimde bebek 1 hafta önden gidiyormuş yani 20+4 olduk☺