KiZlar aranızda hamileyken ishal olan var mı? Kabızlığa alıştıkta farklı olunca insanın içi rahat olmuyor. Bu arada 23 haftalığım

Erdem2121 ben hamileliğimi öğrendiğim de kabızlık değil ishal yaşadım yoğun serumlarla ayaktaydım 😂 24 haftalığız ve bu süreçte düzenli aralıklarda ishal geçiriyorum🤦🏻‍♀️ kabızlık sadece bir kez yaşadım. Doktorum reflor maflor vs yazıyor ama ben kullanmadım muz patates geçirmeye çalışıyorum çok sancım olursa hastaneye gidiyorum

Erdem2121 Merhaba 🌞 35.haftama girdim. Bende de hamileliğim boyunca hiç bir şekilde kabızlık olmadı. Hep ishal yaşadım. Su şeklinde. Özellikle şu son 2 haftadır her küçük tuvalet yapmaya gitsem mutlaka büyüğümü de yapıyorum. Günde 8-9 kez çıkıyorum büyük için düşünün 😊 Doktoruma sordum bi sıkıntı olduğunu söylemedi. Kullandığım magnezyum ilacından olabilir dedi ilk. Sonra ben şu son 1 aydır yaklaşık çorap durdurmaz oldum ayağımda sıcak basıyor diye hep soğuk biyerler aradım ayağımı soğutmaya 😊 Üşütmüşsündür dedi.

Erdem2121 canım ben oğlumda olmuştum bir önceki hamileliğim de diare.. Allah kimseye vermesin çok kötü zamanlardı bebeğimin suyu artık bitmek üzereymiş 5 gün hastanede yatmıştım. İnşaallah kimsenin başına gelmez. Serumlarla toparlamıştım. Şifa diliyorum 🌼

orkide21 ben en son 1 hafta önce oldum 5 gün filan sürdü bitti şuanlık ama ay içinde atak şeklinde tekrarlıyor su için bol bol 🙏🏼 Çok geçmiş olsun

Smylcn_ ayy çok zor yaa valla sıkıntılı bir durum. Sen usutmussun. Magnezyum kullanıyorsun. Rahim ağrısı oluyor mu

Erdem2121 belki de oyledir bilemiyorum. Endiselenecek bisey oldugunu sanmiyorum ama sen yine de doktoruna sor mikrobik midir degil midir biz bilemeyiz. Uzun surerse vucudun susuz kalabilir serum gerekebilir veya doktorun baska bir ilac probiyotik vs verebilir.

Kubosh34 geçmiş olsun canım
              Peki neydendi. Ve kaç haftalıktin

Erdem2121 en başta bende kabızlık oluyordu canm senin haftan gibi bendede ishal oldu magnezyum kullanıyorsan o yapıyor bende ondan oldu

Erdem2121 Rahim ağrısı değil de bebek sertleşiyor bazen son 2 gündür de özel bölge kısmında kalp atışı gibi bişey hissediyorum sanki orda bi damar var sıkışıp atıp duruyor gibi tuhaf 😊

Smylcn_ bugün bende çok kasildim. Tas katı kesilmişti. Rahmim hep agiriyor.

Erdem2121 daha yeni atlattım. 3 gün sürdü. Evde doğal yöntemler denedim geçmeyince doktora gittim. Reflor önerdi. 2. Güne geçer dedi kullandım öyle de oldu.