KiZlar aranızda hamileyken ishal olan var mı? Kabızlığa alıştıkta farklı olunca insanın içi rahat olmuyor. Bu arada 23 haftalığım
Hamilelikte ishal olmak
Erdem2121 ben hamileliğimi öğrendiğim de kabızlık değil ishal yaşadım yoğun serumlarla ayaktaydım 😂 24 haftalığız ve bu süreçte düzenli aralıklarda ishal geçiriyorum🤦🏻♀️ kabızlık sadece bir kez yaşadım. Doktorum reflor maflor vs yazıyor ama ben kullanmadım muz patates geçirmeye çalışıyorum çok sancım olursa hastaneye gidiyorum
Erdem2121 ben bi kere olmustum canim 3 gun surdu gecti 20li haftalardaydim
Erdem2121 Merhaba 🌞 35.haftama girdim. Bende de hamileliğim boyunca hiç bir şekilde kabızlık olmadı. Hep ishal yaşadım. Su şeklinde. Özellikle şu son 2 haftadır her küçük tuvalet yapmaya gitsem mutlaka büyüğümü de yapıyorum. Günde 8-9 kez çıkıyorum büyük için düşünün 😊 Doktoruma sordum bi sıkıntı olduğunu söylemedi. Kullandığım magnezyum ilacından olabilir dedi ilk. Sonra ben şu son 1 aydır yaklaşık çorap durdurmaz oldum ayağımda sıcak basıyor diye hep soğuk biyerler aradım ayağımı soğutmaya 😊 Üşütmüşsündür dedi.
oykuduru21 ben de öyle en başından beri ishal oldum kaç hafta da başladı bitti mi sizin
orkide21 ben en son 1 hafta önce oldum 5 gün filan sürdü bitti şuanlık ama ay içinde atak şeklinde tekrarlıyor su için bol bol 🙏🏼 Çok geçmiş olsun
oykuduru21 çok geçmiş olsun. Zor ya bide sancısı daha kötü
istanbul3434 heralde 20 haftalarda oluyor
Erdem2121 belki de oyledir bilemiyorum. Endiselenecek bisey oldugunu sanmiyorum ama sen yine de doktoruna sor mikrobik midir degil midir biz bilemeyiz. Uzun surerse vucudun susuz kalabilir serum gerekebilir veya doktorun baska bir ilac probiyotik vs verebilir.
istanbul3434 geçti çok şükür. Allah kimseye kaldiramiyacagi yük vermesin
- Düzenlendi
Erdem2121 daha yeni atlattım. 3 gün sürdü. Evde doğal yöntemler denedim geçmeyince doktora gittim. Reflor önerdi. 2. Güne geçer dedi kullandım öyle de oldu.
Erdem2121 valla bi ishalbi kabızlık derken geldim 35. Haftaya 🙈
Erdem2121 olabilir benim de 19.haftamda oldu