Merhaba şeker yüklemesi yaptıran var mı? Herkes bu konuda çok kafamı karıştırdı? Bilgisi olanlar yazabilir mi?

semamss ben yaptırdım doktorum yapalım eger yüksek va çıkarsa erken tedbir alırız demişti şükür bisey çıkmadı

semamss Seker rahatsızlığı seker yükleme testinden daha ciddi.

Ben yaptırmamaya direniyorum şeker hastalığımda yok bakalım ne olacak aile hekimi bir de tok şekere bakalım dedi onu yaptıracağım

Doktor’un istedi sağlık ocağında 50 lik yaptırdım tokluk 149 çıktı sınır 140 böyle olunca doktorum 100 lük istedi fakat onu içtikten yarım saat sonra istifra edince boşuna gitti yükleme şuan dikkat ediyorum yediklerime çarşamba doktorla konuşucam bidaha yaptırmayı düşünmüyorum

Ben yaptırmadım. Doktoruma sordum ben oneriyorum ama.zorunlu değilsin kilonda gayet iyi zaten dedi açlık.tokluk değerime baktı çok şükür sıkıntı çıkmadı simdilik iyiyiz bakalım 😊

Benimde 141 çıktı diyet listesi verdi hem bebeğin hem de senin kilo alımını takipte kalalım diye oysaki çay şekersiz içiyorum tatlı yemem sevmem doktor akşamları meyve tüketmek direk şeker olarak vücuda iniyor dedi ee bende de o var birazcık kestik beyaz ekmek vs yok tam buğday ekmeği yiyeceğim

semamss ben yaptırdım geçen hafta bir sıkıntı çıkmadı bendede bir sorun olmadı Elmalı bir içecek verdiler kokusu tadı berbattı bana göre ama yaptırdım yani şükür sıkıntı yok kötü bir şey olsa Dr zaten yaptırmaz korkmayın 27 haftalıkken yapıldı bana ama 🤰

Pamuk aynen size katılıyorum aynı fikirdeyim böyle bir rahatsızlığım olsa ve bebeğime bundan dolayı bir şey olsaydı ömür boyu vicdan azabı yaptırdım şükür sıkıntı çıkmadı bilmek daha iyi diye yaptırdım olsaydı Allah korusun önlem alınırdı bebeğimin sağlığı herşeyden önemli Dr kötü olan bir şeyi yaptırmaz zaten öyle abartıldığı gibi de değil