Merhaba kızlar 9+5 deyim en son 6 haftalıken kontrole gitmiştim, ne sıklıkla doktora gitmeliyim bilgisi olan lütfen yazabilirmişi dktorum bisey demedi
Ne Sıklıkla Kontrole Gidilmeli
mevraca ayda bir gidin doktora
mevraca her ay gitmen gerekiypr 4 haftada bir
Bana doktor 9. Haftada gel dedi kan testi ve idrar testi istedi kanına bakıyor değerlerin düşükse ilaç veriyor idrar yollarında enfeksiyon varsa ilaç veriyor bu testleri yaptırdınız mı ? Bir de 12 haftalık olunca 2li teste gideceğim ben
mevraca kalp atılını duyduktam sonra kendisi söylüyor doktor sıkımtı yoksa aydan aya çağırıyor onu doktorunuz belirtmeli
Kalp atışını duyduysanız herhangi bir sorununuz şikayetiniz yoksa 12. Haftada gidebilirsiniz bence bazen 11. Haftada ikili teste almıyorlar garanti olur size de . Ben başlarda randevu günümü bekleyemiyordum ayda 1 di kontrolüm şuan 2 haftaya bire düştü hala bekleyemiyorumm🫣✨😅
mevraca riskli bir gebelik değilse ayda bir normal bence ben 28. Haftadayım genelde ayda 1 randevu oluşturdu doktorum
Nilgun-95 son haftalarda artıyor ama 32 den sonra sıklaşacak
mevraca Gebeliğimn başından beri 3 hafta arayla gidiyorum Çok şükür 31+3 olduk 🤲
Benim doktorum ayda bir sonra 32den 35e ondan sonra 35den 37e. 37 gel doğurma günü vereyim dedi 😂
mevraca
Ayda bir gidiyorum ben onun haricinde acil bişey olduğunda doğum yapcağım hastaneye gidiyorum
Momyorgun İlk gebelik mi ☺️☺️