• Gebelik
  • Ne Sıklıkla Kontrole Gidilmeli

Merhaba kızlar 9+5 deyim en son 6 haftalıken kontrole gitmiştim, ne sıklıkla doktora gitmeliyim bilgisi olan lütfen yazabilirmişi dktorum bisey demedi

mevraca 11-14 arasında gidip 2 lı test yaptırman lazım 13 gibi gidersen belki Doktor’un cinsiyeti de söyleyebilir

mevraca kalp atışı dinlendi ise ve kanama vesaire sorun yoksa 11. Hafta gidebilirsiniz. İkili test zamanı oluyor.

Bana doktor 9. Haftada gel dedi kan testi ve idrar testi istedi kanına bakıyor değerlerin düşükse ilaç veriyor idrar yollarında enfeksiyon varsa ilaç veriyor bu testleri yaptırdınız mı ? Bir de 12 haftalık olunca 2li teste gideceğim ben

Kalp atışını duyduysanız herhangi bir sorununuz şikayetiniz yoksa 12. Haftada gidebilirsiniz bence bazen 11. Haftada ikili teste almıyorlar garanti olur size de . Ben başlarda randevu günümü bekleyemiyordum ayda 1 di kontrolüm şuan 2 haftaya bire düştü hala bekleyemiyorumm🫣✨😅

mevraca riskli bir gebelik değilse ayda bir normal bence ben 28. Haftadayım genelde ayda 1 randevu oluşturdu doktorum

mevraca 32. Haftaya kadar 4 hafta 1, 32 den sonra 2 haftada 1 gidiyorsun. ama arada ikili test ve detaylıya yakın zamanlar denk gelebilir onlar ayrı zaten muhakkak gidiyorsun muayene zamanı harici.

mevraca ben ayda bir gittim 30 haftaya kadar tabi arada testler icin 2 haftayada dustu gitmem. 30 dan sonra 2 haftadabir 35 den sorqda haftada bir