Selam güzel anne adayları 🌼
38+2 günlük olduk bugün dün kontrolüm vardı bebek baş aşağı pozisyon da olduğu halde çatala girmemiş şu saatten sonra da doktorumuz girmez riskli durumlar olabilir (bebek hareketleri de azalmaya başlayınca) beklemenin anlamı yok diye yönlendirince cuma yada cumartesi planlı sezeryan olacak önerileriniz var mı sezeryan tercihinde yada deneyimleriniz, bekliyorum 🤭
GGnc824
- 31 Mar 2022
- 4 Mar 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Çatala girmeyen bebek 🤭🤩 tartışmasında
- Hediyelik Bebek Çikolata 🌼💚 tartışmasında
Hediyelik Bebek çikolatasını hangi sayfa ve ne kadara yaptırdınız? Memnun kaldığınız
Tavsiyelere açığım 🌼💚 - Ev içi ana kucağı titreşimli/siz??? 💚🌼 tartışmasında
- Analık raporu tartışmasında
- Ev içi ana kucağı titreşimli/siz??? 💚🌼 tartışmasında
2-prensesannesiii ve fiyat olarak da çok uygun aslında değerlendirilebilir🤗💚
https://www.e-bebek.com/baby-plus-ev-tipi-sallanir-ana-kucagi-pembe-p-byp-1701 bu modeller de fiyatları uygun iş görmez mi acaba yada çok mu basit bilemiyorum ki baktığım şimdilik modeller bunlar 🤭
https://www.e-bebek.com/baby-plus-wind-otomatik-oyuncakli-bebek-salincak-p-byp-sg301 bu indirim de mesala gözüme kestirdiğim iki modeli de atayım🙏☺️
MinikMucizeninAnnesi bondigo (300 TL civarı) markasına baktım bir de joıe ürünleri ilgimi çekiyor ( 1100 TL civarında) tabiki model farkı kat kat fazla 🤓
- Ankara Özel hastanelerde doğum fiyatı nedir?? tartışmasında
- Ankara Özel hastanelerde doğum fiyatı nedir?? tartışmasında
Selamlar,
Ev için ana kucağını hangi marka ve nasıl modeller tercih ettiniz yada memnunsunuz, titreşimli yoksa titreşimsiz mi olması gerekiyor, önerilerini bekliyorum 🤭 - Analık raporu tartışmasında
- Bel ağrıları 😏😒🤦♀️ tartışmasında
- Bel ağrıları 😏😒🤦♀️ tartışmasında
Merhaba güzel anne adayları 🌼
34+4 de halen devam eden bel ağrıları var, ya çiş için uyanıyorum bu ara zaten wc nöbetindeyim o ayrı 😅 yada belim ağrıyor gitgide ağırlaşmaya başladı minnoş 🤭 bazen küvete belli sıcaklık da su doldurup oturuyorum biraz belki rahatlatıyor siz ne alemdesiniz nasıı başa çıkıyorsunuz? - TRAVEL Mİ BASTON MU ? tartışmasında
- 32.hafta çalışamaz raporu tartışmasında
- Bebek arabası markası tartışmasında