Eylem_andal123 38 deyim hala giriyorum 27 haftamdan beri 😄 ama herhangi rahatsızlık sorunum yok canm benim doktorun doğrusunu bilir sadece yüzerken zorlama kendini rahat rahat yüzmen zor oluyo hareketlerin kısıtlanıyor biraz 😄 sabah denize gderken komşular denizde doğurcan az kaldı diyolar kasık ağrım bacaklarımdaki ödemlere bile iyi geliyo anlatamam ıslak mayoyla cok kalma ama ona dikkat et

Meriwa benimde sorunum yok ama ne bilim tedirgin oldum bi kereden bir şey olmaz herhalde ya😀😀

Eylem_andal123 yüzme bilmiyorum ama eşimle suya girmeyi seviyorum ağrıların azaldığına dair de burada söylemler var deniz zaten sağlıklı bir şey insan vücüduna 3 keredir gidiyorum yüzücem diye ama suya girmeden dönüyorum tıpkı dün gibi. 😏 İnsan ister istemez korku yapıyor bende bayram bittiğinde gideceğim doktora doktora sorup girmek en iyisi ama birşey olacagını sanmam normal bir gebelikse. Ben çok korkuyorum giremiyorum

Eylem_andal123 yüzmek cok faydalı hamileler icin ama bence bu virüs döneminde girmemeniz en iyisi tabiki yinede sizin kararınız fahrettin koca instagram da yazmıştı birici dalga sahillere indi tedbirli olalım diye 😞🙏

Eylem_andal123 denizde düşük ihtimal diye biliyorum. Ben ıslak mayomu da hemen değiştirdim duş alıp. İlk gebeliğimde de girmiştim bunda da girdim ikisinde de enfeksiyon kapmadım. Siz doktorunuza bir sorun yine de.