Merhabalar ben 35+3 haftalık hamileyim denize girmek tehlikeli mi sizce haftaya randevum var orada soracağım doktoruma sizlere de sormak istedim aranızda gidenler var mı erken doğum olur mu
Deniz meselesi
Eylem_andal123 ben 27’den 32 haftaya kadar her gün girdim bir sorun olmadı. Sizin haftanızda sorun olur mu bilmiyorum ama
Deniz buldun gir bacıma kaçırma bu sicaklarda düşünme bilee
Cucu2015 erken doğuma sebep olur diye duydum ben
RuzgarsMommy dimi ancak bu sıcaklardan öyle kacabilirim😀
Eylem_andal123 38 deyim hala giriyorum 27 haftamdan beri 😄 ama herhangi rahatsızlık sorunum yok canm benim doktorun doğrusunu bilir sadece yüzerken zorlama kendini rahat rahat yüzmen zor oluyo hareketlerin kısıtlanıyor biraz 😄 sabah denize gderken komşular denizde doğurcan az kaldı diyolar kasık ağrım bacaklarımdaki ödemlere bile iyi geliyo anlatamam ıslak mayoyla cok kalma ama ona dikkat et
Eylem_andal123 ben yüzmek çok faydalı diye biliyorum yürüyüş gibi. Ama çok yormamak lazım tabi kendinizi
Meriwa benimde sorunum yok ama ne bilim tedirgin oldum bi kereden bir şey olmaz herhalde ya😀😀
icegul yürüyüşü sürekli yapıyorum zaten bunu da bence bir kere deneyebilirim😀😀
Eylem_andal123 yüzme bilmiyorum ama eşimle suya girmeyi seviyorum ağrıların azaldığına dair de burada söylemler var deniz zaten sağlıklı bir şey insan vücüduna 3 keredir gidiyorum yüzücem diye ama suya girmeden dönüyorum tıpkı dün gibi. 😏 İnsan ister istemez korku yapıyor bende bayram bittiğinde gideceğim doktora doktora sorup girmek en iyisi ama birşey olacagını sanmam normal bir gebelikse. Ben çok korkuyorum giremiyorum
Eylem_andal123 yüzmek cok faydalı hamileler icin ama bence bu virüs döneminde girmemeniz en iyisi tabiki yinede sizin kararınız fahrettin koca instagram da yazmıştı birici dalga sahillere indi tedbirli olalım diye 😞🙏
Yaseminakkoyunk Ya ben söyle düşünüyorum sakınan göze çöp batar diye söz var ya ben bunca zaman canım ne istediyse yedim yaptım o yüzden pek korkmuyorum😀😀
Neslihankk Ya cidden mi
Eylem_andal123 evet instagram adresine girin orda paylaşmış bende çok korkuyorum 😞
Eylem_andal123 Kesinliklee 😁
Ben dogurmayacak olsam denizdeydim şuan
Eylem_andal123 ben iki doktora sordum. İkisi de doya doya yüz dedi. Biri çok soğuk olmasın girdiğin su dedi sadece. Soğuk ılık her türlü suya girdim tüm Ege’yi gezerek çok şükür bir şey olmadı
RuzgarsMommy ay ne güzel
Cucu2015 enfeksiyon kapma riski var mı peki
Eylem_andal123 denizde düşük ihtimal diye biliyorum. Ben ıslak mayomu da hemen değiştirdim duş alıp. İlk gebeliğimde de girmiştim bunda da girdim ikisinde de enfeksiyon kapmadım. Siz doktorunuza bir sorun yine de.
Cucu2015 teşekkür ederim 😀