Ebrar042

- 24 Ağu 2024
- 2 Eki 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor1 Takipçi
- Konya'da HSG. Devlette hsg çekiliyor mu ? tartışmasında
- 31+5 te ikiz doğum tartışmasında
Pembenattaniyeler ilk muayene hakkında bişey söylemediler pazartesi ne diyecekler merakla bekliyorum
- Allah rızası için dua istiyorum tartışmasında
yavrucakannesi
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için. Herkes farklı şeylerle imtihan oluyor. Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin. Çok zor oldu miniklerime kavuşmak ama elhamdülillah kavuştuk. Kavuşamayadabilirdik.Sonumuz güzel oldu. 🥹 Rabbim olmayanlara da en kısa zamanda aratmadan nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar inşaAllah. Allah razı olsun hepinizden 🫶🏻 - 31+5 te ikiz doğum tartışmasında
Pembenattaniyeler şimdi gördüm mesajını pazartesi günü muayeneye gideceğiz hem genel muayene hem rop inşaAllah güzel ve kolay geçer
Msydn6
İki mucizem de şu an yanıbaşımda Elhamdülillah. Taburcu olduk çok şükür. Hâlâ inanamıyorum bazen. Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim sıkıntılarınızı gidersin hayırlı olanı nasip etsin. Rabbim evladı olmayana en kısa sürede nasip etsin. Bekleyene de sağlıkla sıhhatle kavuştursun.
Çok teşekkür ederim destekleriniz için 😚❤️ - 31+5 te ikiz doğum tartışmasında
Pembenattaniyeler çok sevindim 😍 perşembe günü geldik bizde evimize ama giremedim uygulamaya şimdi aklıma geldin bakayım dedim hadi gözümüz aydın 🥰
Haticegns çok teşekkür ederim sorduğun için dua eden herkese Rabbim en güzel kapıları açsın. İnanıyorum ki yapılan edilen dualar hürmetine bebeğim şu an daha iyi durumda🥹🥰 problemimiz süt alerjisiymiş ben süt ve süt ürünleri kullanmıyorum biraz daha toparlandı çok şükür yakında da taburcu olacak inşaAllah
Pembenattaniyeler kaç günde çıkarmış ki sonuçları daha 3 gün var sonuçta 🥲
Pembenattaniyeler aynen ben de duyunca çok beğendim bu hastaneyi seçme sebeplerimden biri de buydu uygulamalı ders gibi oldu bizim için 🥰 son durumunuz nasıl taburcu oldunuz mu
Pembenattaniyeler evet 8. Günümüz yarın hiç çıkmadım her şeyleri ile kendimiz ilgileniyoruz normalde sadece anne kalıyor ikizlerde yanında bir kişi daha kalabiliyor biz annemle kalıyoruz çok sevindim senin adına umarım sağlıkla sıhhatle evimize döneriz
Pembenattaniyeler selamm elhamdülillah daha iyi olacağız hastanedeler hâlâ bende yanlarında anne odasında kalıyorum yoğun geçiyor baya sen ne yaptın nasıl bebişlerin
Pembenattaniyeler sebebi belli oldu ya çok şükür diyet yaparım. Sebepsiz beklemek daha zordu. Umarım kısa sürede sizin de kesinleşir
Pembenattaniyeler benim de bebeğimin kakasında yine kanama olmuş süt diyeti yapacaksın süt ve süt ürünlerine alerjisi var bebeğinin dediler inşaAllah o yüzdendir de gerekiyorsa yaparım diyeti
- Bacak ağrısı nasıl geçer? tartışmasında
Nurgul1661 Amin Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
Pembenattaniyeler inşaAllah ya amin. Beslenmesi kesilen dünden önceki gün 5ml di dün 10dediler inşaAllah tekrar kanama kusma olmaz da yükselir daha da o bebeğim 2 ye yaklaştı dün bebekleri tartmamışlar önceki gün 1910 demişlerdi küçük olan bebeğim kaç ml besleniyor bilmiyorum kilosu da 2 gün önce 1830 dediler bizim ikisi de hâlâ ağzındaki og ile besleniyor bugün söylemeyi düşünüyorum bi deneyim diye bakalım ne diyecekler haftasonu zaten görüş yok 🤦🏻♀️ seninkinin kiloları ne kadar oldu
Pembenattaniyeler kritik denilen bebeğimin enfeksiyonu düşmeye başlamıştı yükselmiş tekrar ama çok değil antibiyotiklere de devam ediyoruz dedi diğer bebeğim maşaAllah daha iyi elhamdülillah kilo almalarını bekliyoruz yarın 12. Gün bizim merakla çıkacakları günü bekliyorum 🥹🥰
Nurgul1661 Amiin inşaAllah her hangi bir sebebi yoktu uzun süredir erken doğum riskim vardı zaten ilaçlarla tutuyorlardı daha fazla durmadılar
Aryagg
İyi kötü 32+2 güne kadar geldik ve doğum yaptım bugün 11 gün oldu doğum yapalı bebeklerim küvezdeler Rabbim sağ Salim sizi de kavuştursun