Ebrar042 Tugces27 28. Haftada kasılmalarım başladı 29. Haftada 1 cm açılmam oldu 31. Haftada 2 cm oldu 32+2 ye kadar tutabildiler Amin inşaAllah teşekkür ederim
Pembenattaniyeler Ebrar042 inşallah ya diyet kolay bana da demişlerdi süt alerjisiyse diyet yapcaksın diye ama mamayı da kusuyor reflü den şüpheleniyolar bakalım ne dicekler
Ebrar042 Pembenattaniyeler sebebi belli oldu ya çok şükür diyet yaparım. Sebepsiz beklemek daha zordu. Umarım kısa sürede sizin de kesinleşir
Ebrar042 Pembenattaniyeler selamm elhamdülillah daha iyi olacağız hastanedeler hâlâ bende yanlarında anne odasında kalıyorum yoğun geçiyor baya sen ne yaptın nasıl bebişlerin
123NurKay123 Hanımlar bende cift yumurta ikizi hamileyim hamilelik döneminizde nasıl geçti kanama lariniz oldu mu bende 15+5 teyim kanama ve lekelenmeler oluyo
Ebrar042 Mrvylmz61 bende hastanede anne odasındayım çok yoğun geçiyor elhamdilillah Rabbime toparlandılar biraz
Pembenattaniyeler Ebrar042 Ebrar042 anne odası nasıl bişey 24 saat orda kalabiliyormusun? Bnmde daha iyiler şükür asya idrar yolu enfeksiyonu olmuştu antibiyotik tedavisi alıyor yarın bitcek tekrar tahlil kültür falan yapcaklar eğer temiz çıkarsa taburcu gibiyiz. Günde 3 kez emzirmeye gidiyorum.
Ebrar042 Pembenattaniyeler evet 8. Günümüz yarın hiç çıkmadım her şeyleri ile kendimiz ilgileniyoruz normalde sadece anne kalıyor ikizlerde yanında bir kişi daha kalabiliyor biz annemle kalıyoruz çok sevindim senin adına umarım sağlıkla sıhhatle evimize döneriz
Ebrusisli Pembenattaniyeler içini ferah tut canım sen sandıkça sütün artar merak etme zaten şuan onlarda çok az içiyor süt elinle zorlanıyorsan manuel pompa alabilirsin ve sağma bittikten sonra mutlaka krem kullan zamanla tahriş oluyor rabbim sağlıkla evinize gittiğiniz günlerin haberini almayı nasip etsin inşallah 🤲
Ebrusisli Feyzacnszoglu canım ilk bi haftada ödem atması gerekiyor kilo vermesi güzel birşey sonra yavaş yavaş alcak annesi
Ebrar042 Pembenattaniyeler aynen ben de duyunca çok beğendim bu hastaneyi seçme sebeplerimden biri de buydu uygulamalı ders gibi oldu bizim için 🥰 son durumunuz nasıl taburcu oldunuz mu
GunayK Pembenattaniyeler MashaAllah yha gözünüz aydın 🥹.Bizde ikiz bekliyoruz 31deyiz şuan Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inshallah 🥹🥹
Ebrar042 Pembenattaniyeler çok sevindim 😍 perşembe günü geldik bizde evimize ama giremedim uygulamaya şimdi aklıma geldin bakayım dedim hadi gözümüz aydın 🥰
Pembenattaniyeler Sarina98 çok iükür küçük olanın kusması devam ediyor arar ara o beni biraz panikletiyor ama onun dılında iyiyiz çom çok şükür