Tuzlu su ile gargara yapiyordum ben agridan eser kalmiyordu.
DDefne_1990
- 7 Eyl 2021
- 1 Mar 2020 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- diş agrisiyla nasıl baş ediyosunuz tartışmasında
- Akıntı sıkıntısı.. tartışmasında
Bu hatayi yapma derim. Bende de öyle oluyordu bi an saniyordum ki suyum falan patliyo o derece. Bende ped takmaya baslamistim ve sonra cook kötü mantar oldu ve enfeksion kaptim. Resmen tepine tepine agliyordum 😟 sakin ama sakin yapma derim
- Bildiniz 🥳 tartışmasında
Banada tahmin yaparmisiniz ? :)
https://imgyukle.com/i/N1vSIP - Kızlar Kaç kilo aldık 🥰 tartışmasında
30+2 deyim 7 kilo aldim 😊
- Cinsiyet tahmini yapabilen varmi? 🥰 tartışmasında
- Cinsiyet tahmini yapabilen varmi? 🥰 tartışmasında
Arkadaslar 2.ye hamileyim cok merak ediyorum cinsiyeti 🤭 20+3 bu arada.
- Uyku eğitimi alan anneler ? tartışmasında
Ben uyku egitimi almadim ama kendimce uyku saatini belirledim.. hep ayni saatte uyuttum ayni saatte kaldirdim bi rutin olusturdum 2 senedir böyle. Ilk önce cok hafif isikda uyuttum daha sonra isigi kaldirdim. Geceleri uyandiginda ise hic isigi acmadim uykusu kacmasin diye hep gece lambasini actim.. böyle yapa yapa uyku saatlerini kendi biliyor oglum
- Yolu yarılayan anneler (20 haftalik) tartışmasında
Sumek15 valla erkek gibi geliyor bana 😄
- Yolu yarılayan anneler (20 haftalik) tartışmasında
Bende ögrenemedim daha 😅
- Cinsiyet tahmini 🤷🏻♀️🧡 tartışmasında
Canan-serayecrin35 bende oglumda hep eksi yedim tatlilan igrendim 😁
ha_zesfa gönlüm kiz diyor ama icimden de oglan geciyor 😅😅 cözemedim 9+2 haftaligim daha ögrenmeme de var 😆
Selamm arkadaslar bu benim 2 gebeligim 2 yasinda oglum var Rabbim bagislasin. Ogluma hamileyken resmen 9ay boyunca sirf tuzlu eksi yemek yedim bulantim gec basladi.. bol bol limon suyu icerdim 🤣 ve ne tüylenme ne sivilce hic bisey olmadi.
Simdiki gebeligimde ise sürekli tatli yiyorum.. affedersiniz ama killanma falan oluyor yüzümde karnimda falan 🤯 et ürünlerden resmen igrendim elimi dahi süremiyorum 🤢🤢 buzdolabini dahi acamiyorum.. sürekli de kusuyorum cok erken basladi kusma 5 haftalikken 🙄
Tabikiii en önemlisi saglikli ve hayirli evlat olsun ama gönlümden sanki kizdan yana 😂🧡 sizin tahmininiz nedirrr - KIZIMA ISIM ARIYORUM tartışmasında
Yade
Ahsen
Sare
Hira (Nur)
Azra
Acelya
Süheda - Hani derler ya Ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı...😁doğru mu bu? tartışmasında
Ilk hamileligimde sürekli eksi yedim canim hic tatli istemedi. Simdi ikinci hamileligim 5 haftaligim ama simdi acayip canim tatli cekiyorr 😁