• Öneri
  • Uyku eğitimi alan anneler ?

Kızlar merhaba en az 500 ile 1000 TL arasında fiyat isteniyor bu eğitim için alanlar bilgilerini paylaşabilir mi ? Kaçıncı ayda başlanıyor birde fayda gördünüz mü şimdiden teşekkür ederim

Yukarda kalması için yazıyorum. Emzirme danışmanlığı alacağım. Uyku eğitimine karşı pek olumlu düşüncelerim yok. Eğer bahsettiğiniz bu bebeği ağlata ağlata alıştırmak ise yani. İşte önce yanına sandalye koyuyorlar sonra sandalyeyi kapısının dışına koyuyorlar falan öyle bir şeyler.

Tuba04 ben instagramda tevhidedadi diye hir hanımı takip ediyorum onun bu konuda çok iyi olduğunu duymuştum. Ama henüz bebeğim doğmadığı için birley diyemiyorum☺️

Tuba04 bundan destek alan bir tanıdığım var ama 6 aylık çocuğa başladılar iyice inat yapmaya başladı çocuk sinir stres sahibi oldu ben yaşı erkense çok iyi birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası

Mommy2b ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ne kadar anne yanında ya da odasında yatmak isteyebilir ki ? 10 yaşına kadar yatacak değiller. Bir daha o günler geri gelmeyecek. Birçok araştırma/ makale de bebeklikte o güveni alan çocukların daha sonra kendi istekleri ile kendi odasında uyumak istediklerini ve aslında özgüvenlerinin de daha yüksek olduğunu gösterir nitelikte.

bir de kıyamam ya, beşiğe bırakıp odadan çıkıyorsun, ağla ağla illa ki bi süre sonra uyuyor. Ya emziğe ya uyku arkadaşına, yastığına ya da örtüsüne bağlanıyor çocuk. Annesi yerine.

Merhaba arkadaşlar ben kızıma uyku eğitimi verdim öyle denildiği gibi zor degil tamam ilk iki gün zor biraz ama sonra alisior ben kızma 17 aylıkken verdim

Bu arada fiyat konusu benim aldığım eğitim o kadar pahalı değildi

spaceship gerçekten aklı erene kadar bilinçlaltında her ağladığında dokunulmak ilgilenilmek su kadar nefes kadar ihtiyacı çocuğun. Yazık günah.

Ben uyku egitimi almadim ama kendimce uyku saatini belirledim.. hep ayni saatte uyuttum ayni saatte kaldirdim bi rutin olusturdum 2 senedir böyle. Ilk önce cok hafif isikda uyuttum daha sonra isigi kaldirdim. Geceleri uyandiginda ise hic isigi acmadim uykusu kacmasin diye hep gece lambasini actim.. böyle yapa yapa uyku saatlerini kendi biliyor oglum