• Gebelik
  • Cinsiyet tahmini 🤷🏻‍♀️🧡

Selamm arkadaslar bu benim 2 gebeligim 2 yasinda oglum var Rabbim bagislasin. Ogluma hamileyken resmen 9ay boyunca sirf tuzlu eksi yemek yedim bulantim gec basladi.. bol bol limon suyu icerdim 🤣 ve ne tüylenme ne sivilce hic bisey olmadi.
Simdiki gebeligimde ise sürekli tatli yiyorum.. affedersiniz ama killanma falan oluyor yüzümde karnimda falan 🤯 et ürünlerden resmen igrendim elimi dahi süremiyorum 🤢🤢 buzdolabini dahi acamiyorum.. sürekli de kusuyorum cok erken basladi kusma 5 haftalikken 🙄
Tabikiii en önemlisi saglikli ve hayirli evlat olsun ama gönlümden sanki kizdan yana 😂🧡 sizin tahmininiz nedirrr

Defne_1990 aslında her gebelik aynı olmuyor fakat biraz erkege benzettim bnde aslında cinsiyet tahminini söyle yapiyrm sagdaysa erkek soldaysa kız olarak benim ki tuttu siz nasıl hissesinin 2 hamileliginizide 😊

Defne_1990 Sizinkiler tam tersi olmuş eksiye kız tatlıya erkek derler😁 rabeim gönlünüzce geceni versin

ha_zesfa gönlüm kiz diyor ama icimden de oglan geciyor 😅😅 cözemedim 9+2 haftaligim daha ögrenmeme de var 😆

Erkek sanki ben iki kızımda limon
      ve ekşi turşu vs yerdim bu sefer oğlan bol bol tatlı istiyor canım eşim Pastayı bile kapıda süprizle veriyor adamı unuyorum kapıda hemen yemeğe mutfaga gidiyorum o derece

Defne_1990 hiç-bir tecrübem yok ilk gebeligimde ama sanki cinsiyetiniz kizz kız bebeklerde etten tiksinme oluyor genelde erkek ler de de tam tersi protein istiyormuş vücut sadece genelde farkettigim bu :)gönlünüze göre versin inşallah 😊