Benim saçlarımda zayıfladı iyicene zaten zayıftı gittim kestirdim
Bakım Zamanı 💇♀️
Bende hamilelik öncesi ciddi saç dökülmeleri yaşıyordum. Hamilelikte birlikte banyodan banyoya 1-2 tel anca dökülüyor. Hamilelikte yaşadığın değişikliklerden en çok bunu sevdim. Dökülmenin durmasının yanında o kadar canlı ve hacimli duruyorki saçlarım keşke hep böyle devam etse. Hormonlardan sanırım.
Busra_2308 moral bozmak gibi olmasın ama vitaminlerle alakası Yok tamamen hormonlardan
HappyMom benim normaldede dökülüyordu ama şuan hamileyim aşırı dökülüyor. bıktım saçtaaan 😢🤰🏻
Vnsgb aynen Dr söyledi
Vnsgb gerçekten keşke öyle olsa doktorunuzu bilmiyorum ama isterseniz internetten araştırın artan östrojen hormonundan dolayı hatta tırnaklarımızda hızlı uzar cildimiz parlar Doğumdan üç dört ay sonra çıkan saçlar hızla dökülmeye başlar bir süre devam eder bu süreç sonra dökülme azalır tabi saçlarınız benim gibi Zaten azsa kedi kuyruğu bile kalın kalır yanında 😀Ama umarım öyle olmaz sizin
Grisayfa evet canım onuda sordum ekstra aldığımız vitamini depolayıp bıraktığımızda depodan kullanıyor vücut. bittiğinde dökülme gerçekleşiyor dedi östrojen hormonununda katkısı vardır tabiki ama ben saçlarım falan ne zaman dökülse dekavit kullanıyordum dökülmesi duruyordu ekstra vitamin al diyor doktor hep zaten hamilelik bitimindede bırakmayı düşünmüyorum 🤪😅
HappyMom Merhaba ,
hamilelikten önce kuaförün önerdiği argan yağı nemli saça sürüyordum , memnundum . Ancak içerisinde kimyasallar bulunduğu için ne şampuan ne de bu yağı kullanmıyorum . Zeytinyağlı sabunla idare ediyorum , yüzüme de aktif karbon serisi maske uygulardım, artık yapamıyorum . Yine yüzümü de zeytinyağlı sabunla iyice yıkayıp , doğal Gül suyu ile ferahlatıyorum ..
Saçıma önerdiğiniz maskelerden birini deneyeceğim ancak çözüm bulamadığım husus ter kokusu , yaz gelecek İnşAllah ve deoderant kullanamayacağız ne yapmalıyız , günlük duşun yanında ?
nilaaykorkmaz bilmiyorum ki hamilelikte bitkisel biotin kullanabilir misiniz ? Doktoruna danışsanız ?
Benim saçım çok dökülüyor 😔 zaten az vardı bunalıma girdim 😔😔
Benim de çok fazla dökülüyor hamile kalmadan 1 ay öncesi galan başladı sanırım dökülme duşta artık o kadar çok geliyor ki elime nerdeyse oturup ağlıcam . Şuan loreal ‘in kişnişli şampuanını aldım onu kullanıyorum dökülme durdu diyebilirim parafen içermiyor hamile iken bunlara dikkat etmeniz gerekiyor . Suan 16+5 haftalığım Doğuma kadar kel kalmazsam iyidir
Aise_35 doğum olduktan sonra da dökülüyor belli bir süre boyunca😟
Hamile kalmadan önce neredeyse hiç dökülmezdi ama hamilelikten sonra aşırı bir dökülme yaşıyorum ve eski canlılığı yok belime kadar olan saçlarımı omuz hizasında kestirmek zorunda kaldım çünkü aşırı dökülmeden dolayı acayip karışıyordu tarayamıyordum