Aliss_36 peki genelde akşamları mı oluyor canım doktorum miden çok doluncada sırtına agrı yapar demişti

Aliss_36 mide olabilir o zaman canım bebekte baskı yapıyor midede yemek yiyince akşam işte ben magnezyum kullanmadım suan 33 oldum o sırt olayı geçti belim başladı

@Aliss_36 ben çok kısa süre sırt üstü uzanıyorum onda da bacaklarımı kendime çekiyorum ama yine de çok sağlıklı olmadığını biliyorum. Sağımda çok rahat ediyorum yastıkla da destekliyorum karın altımdan

Aliss_36 bel ağrısına malesef çözüm yok 9.ayımdayım 4.aydan beri cekiyorum zaten fıtık vardı hamilelikte de vücudun ağırlık merkezi değiştiği için haliyle bele ağırlık biniyor ağrı kesici çözüm değil parol içmeyin bana doktorum vitamin ilacı verdi ama üzerinde hamileler kullanamaz görünce içmedim cekiyorum hele ki son zamanlardayım yok böyle bir ağrı yemek yaparken bitene kadar ayakta durmak ölüm gibi Allah sabır versin sizede :(

Canım merhaba şuan ki konuyla hic bir alakası yok ama size birşey sormak istiyorum

Aliss_36 Benimde ayni şekilde ağrılarım oluyor canım 29 haftalık olduk dayanamıyorum ben de artık. akşamları ütüyle havluyu ısıtıp koyuyorum gecede yatmadan bi kere daha ısıtıyorum öyle geçiyor.

Aliss_36 herhalde yanlış değilsem siz kiracta bir bayan varmış yanına gidip hamile kaldınız değil mi

Aliss_36 bende yeni Esenyurt a geldim benimde neredeyse 4 yıl olacak evleneli iki düşüğüm oldu ama halada hamilelik yok ve bende o bayana gitmek istiyorum bayanın adresini bulabilmek için herhangi bir numara veya ismini adresini söyleme imkanıniz var mı acaba

Kbr318 0537 978 70 66 kıraçta star twersin karşısındaki marketin arka sokağında oturuyo adı aysel dr hanım gönderdi diyin o anlar

Asya1610 şimdi havlunun arasına poşet koyup sırtıma koydum bakalım inşAllah geçer

Aliss_36 ben çalışıyordum sürekli oturduğum için sandalye sanki sırtıma giriyordu . Uzanınca geçiyordu . Bence sende ağırınca uzan canım bide ev işi yapınca inanılmaz oluyordu sancı elektrikli süpürge ağır bişey kaldırınca bunkara dikkat et istersen ..