• Öneri
  • El emeği hazırlıklarınız 🌺 🧿

ftmnr_drgt hepsi çok güzel olmuş ☺️ Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 💕 güle güle kullansınlar inşallah 🤗

neslihanturkdemir çok teşekkür ederiz şimdi sizinkileri inceledim sizinde çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık😍 evlatlarımıza çok güzel hatıralar bırakıyoruz , amin inşallah hepimize hayırlisiyla🙂 ellerimize sağlık güzel sonuçlar cikardik🙏🙂

Battaniye ve puset yaptım şimdilik ben de 😊

mineirem elinize sağlık çok güzel olmuşlar , mor nakışlı yeleği nasıl yaptınız video var mı acaba yaparken izlediğiniz çok beğendim 😊

Pinarakts Tabi ki ☺️ Gardrops uygulamasında Defneartdesing diye bir satıcı var aynı satıcı dolap uygulamasında da var ondan 250 gr 2mm kalınlığında rattan kor satın aldım sizde oradan alabilirsiniz 250 gr rattan ipten 1 avize 2 tane de ayna çıktı ☺️ Dediğiniz gibi sırf avizeler internette dünya para böyle çok düşük maliyete kendiniz yapmış oluyorsunuz 🤗 YouTube da yapılış videoları da var oradan bakıp bakıp yaptım 😅

Edaliko çok teşekkür ederim ☺️ YouTube a rattan avize yapımı diye yazınca çıkıyor 😊 rattan ayna yapımı diye yazınca da aynanın yapılışını anlatan videolar var 🤗