• Öneri
  • El emeği hazırlıklarınız 🌺 🧿

Battaniye ve puset yaptım şimdilik ben de 😊

mineirem elinize sağlık çok güzel olmuşlar , mor nakışlı yeleği nasıl yaptınız video var mı acaba yaparken izlediğiniz çok beğendim 😊

Pinarakts Tabi ki ☺️ Gardrops uygulamasında Defneartdesing diye bir satıcı var aynı satıcı dolap uygulamasında da var ondan 250 gr 2mm kalınlığında rattan kor satın aldım sizde oradan alabilirsiniz 250 gr rattan ipten 1 avize 2 tane de ayna çıktı ☺️ Dediğiniz gibi sırf avizeler internette dünya para böyle çok düşük maliyete kendiniz yapmış oluyorsunuz 🤗 YouTube da yapılış videoları da var oradan bakıp bakıp yaptım 😅

Edaliko çok teşekkür ederim ☺️ YouTube a rattan avize yapımı diye yazınca çıkıyor 😊 rattan ayna yapımı diye yazınca da aynanın yapılışını anlatan videolar var 🤗

alpereninannesiii puffy battaniye varya elde düğüm gibi örülen ondan yapcam insallah youtb izleyp 🥰🤲🏼

alpereninannesiii

alpereninannesiii kayinvalidem sağolsun, ilk kızım için de yapmıştı. Şimdi ikinci kızım için yelek, tulum, kundak tulum, patik, hast yatağında yatarken kullanacağımız nevresim takımı, pırpır battaniye kislik muslin ve pazen kumaşlardan ponponlu örtüler, babynest takımı, ağız mendilleri, alt açma bezi,. Hepside el emeği kendisi iplerini kumaşlarını seçip alıp yaptı. Zevkine çok güvendiğim için hiç de karışmam çünkü her yaptığı şey çok güzel oluyor. Çok şükür.

alpereninannesiii Ben ilk kez oyuncak ördüm. Odasına kirli sepet yapacağım. Orgu hırka, yelek, patrik ve battaniye gibi şeyleri Anneannesi, babaannesi ve en büyük teyzesi yaptığı için bana da sadece odasına el emeği dökmek kaldı.