Bebekleriniz için el emeği bir şeyler yapıyor musunuz örgü yada başka şeyler.. Fikir olsun herkese. 😊
İlki benden olsun battaniye yapıyorum bebeğime 🥰
El emeği hazırlıklarınız 🌺 🧿
alpereninannesiii
Bnde battaniye yapıyorum 😍
Annem battaniye yastık takım yaptı. Yelekler patikler yaptı. Bende tık yok 😂 annemin yaptıkları yeter ❤️
alpereninannesiii ben makrome ipten avize yapmıştım kızımın odasına 🥰
Annem amigurumi tavşan,diş kaşıyıcı,battaniye,patik,şapka,yelek yaptı bense tırt🤣🤣
alpereninannesiii bende oğluma kazak,şapka,patik ve yastik işlemiştim adını sonradan isminin anlamı iyi olmadigindan değiştirdik yastıkta boşa gitmiş oldu
Nilh20 benim annemde aynı sizin anneniz gibi hatta kayınvalidem de dahil buna ama bende sadece battaniye var annem bir şey yapmamış demesin dedim 😂😂
bugraninannesii olsun sağlık olsun nasip değilmiş demek ki 😊 elinize sağlık
mineirem çok güzeller emeğinize sağlık 🥰 sağlıkla kullanmak nasip olsun
Nermin70 çok güzeller ya güzel günlerde oynasınlar 😊🧿😊
El işinde sıfır becerim olduğu için. Annem saolsun zamanında amigurumiden oyuncaklarını dönencesini yapmıştı. Battaniyelerini örmüştü. Şimdi de kremlerini koymak için sepetini yapıyor. Yelekleri teyzemden ve kayınvalideden. Makrome bir sayfadan avize ve abajurunu aldım. Çok memnun kaldım ve gayet uygun fiyata yaptırdım. Ben beceriksiz olsamda etrafımdaki becerikli insanlar beni kapatıyor :)
Benim annemde nohut battaniye ordu bebisime.
Seda_nrr nasıl yaptınız bende düşünüyorum yapmayı zor mu
Nermin70 reçetesi var mi
Zmervetk bende öyleyim ilk defa bebeğim için elime aldım tığıyı onun için bir heves ettim 😊 güzel günlerde kullansın sağlıkla inşallah 🤲
Sevdenurr96 sağlıkla kullansın inşallah 🤍🤲
alpereninannesiii Teşekkür ederim ♥️🥰