• Sağlık
  • Arkadaşım pozitif çıktı 😧

Canım korkma benim eşimin abisi korona oldu annesi babası eşim onunla aynı odadaydı kaç saat sonra halası geldi öptü onu ki hastaydı o ara. Sonra eşim ona evde yapılan testlerden yaptı o ara hiç maske yoktu kimsede sonra o gün normal geçirdiler ertesi gün test pozitif çıktı. Çok şükür kimseye bulaşmamıştı öyle kolay olmuyor damlacığı almış olman gerek elini ağzına burnuna götürmediysen ve damlacık gelmediyse birşey olmaz. Çok fazla takılma kendini etkileme umarım olmamışsındır.

Elifozdn bebeğe zararı olmuyor değil mi iğnenin 😥 çok geçmiş olsun size de teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz olsun

Taze-annee öncelikle sakin ol telaşa kapılma. Şöyle düşün mesela marketten kaptın hani bu kaçınılmaz maalesef ki. Benim fikrimce şu an test yaptırma negatif çıkar eğer bulaştıysa kuluçka süresi oluyor.3-4 gün kendini dinle eğer rahatsız olursan yaptır test. Her şeyi geçtim bağışlığı güçlendirmeye şu andan itibaren başla. Bal pekmez sarımsak limon bol suuuuu . Tedbirini al bebeğinede hiçbirşey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻

Melek141120 inşAllah damlacık almamışımdır 😓 baya oturduk birlikte ama belli olmaz Allah’ın işi inşAllah kapmamışımdır teşekkür ederim 🤲🏻

Taze-annee o iğne bebek için veriliyor zaten canım stres yapma, senin icinde sadece vitamin veriyo doktor bide agrıların icin parol kullanıyosun her zmn ki gibi bu kadar.. dua et sen yoktur insallah bisey, olursada çok guzel beslenmeye bak❤️

Elifozdn amin inşAllah çok teşekkür ederim 💕 siz kaç aylıkken geçirdiniz acaba

Taze-annee kesinlikle içini ferah tut benim ikinci hamileligim ve o igneyi kizimda da doguma kdr kullandim bu kızım da da doguma kdr kullanicam 7 aykik olduk 2 ay daha devam faydalı bi iğne hic korkma

Desteğiniz için Çok teşekkür ederim güzel anneler ❤️

Taze-annee benim eşiminde bugün pozitif çıktı. Hafta sonundan beri mesafeliydik ama. Hiçbir belirtisi yok. Bugün bakanlıktan ilaç getirdiler, ben sordum test vereyim mi hemen diye, 3 gün en az bekleyin belirtiye göre test verin dediler. Tat yada koku kaybı yada şiddetli baş ağrısı olursa 3-4 güne belli olurmuş. İnşallah kapmamışızdır. Bende tek doz aşılıyım ve 33 haftalığım.

Taze-annee kaptıysanız veya kapmadıysanız bile vitaminli seyler yiyin tuzlu su ile gargara balli süt çam kozalak pekmezi ve tavuk veya et suylu corbalar için..karamsarliga düşmeyin

Taze-annee üzülme inşallah pozitif değilsindir hemen test verme bikaç gün bekle. Bende 31. Haftamda covid oldum evde atlattım C vitamini ve Parol bile alamadım reflüden dolayı. Tamamen dua ederek ve sabrederek geçirmek zorunda kaldım. Çok şükür bebeğimde iyi şuan bende etkilerini atıyorum yavaş yavaş. Sadece aklına kötü bişey getirme durumu sakin karşıla. Benim tek yaptığım buydu 🙏🏻

Taze-annee ben babamın cenazesinde annem pozitifti sarıldim ağladık yeri geldi gözyaşını sildim aynı peçeteyi bem kullandım aynı odada durduk sonra aradılar annemi pozitifsüniz hemen evden çıktık 3 gün sonra test verdik eşimde bnde negatif çıktık çok şükür. Tabi o zaman ben hamile değildim. Tek doz sinovac aşılıydim bulaşmadi. Bünyeniz güçlüyse bulaşmaya bilir dikkat edin izole edin kendinizi test verene kadar bide biz sürekli ağzınızı burnunuzu sirkeli suyla gargara yaptık sizde öyle yapın. İnşallah bulaşmaz

Taze-annee Ben 2 defa bu şekilde temaslı oldum çok şükür bulaşmadı. Bence bi kaç gün bekleyip test verin daha doğru sonuç çıkar