• Sağlık
  • Arkadaşım pozitif çıktı 😧

Dün bi arkadaşım evime gelmişti zaten okulda d a hep bir aradayız deyip tokalaştık keşke tokalaşmasaydık 🙁 bugün test vermiş pozitif çıktı sonucu. Arkadaşlar ne yapmalıyım hemen test vermeli miyim bir kaç gün beklemeliyim ? Kapmışmıyımdır 😢 gebelikte covid nasıl seyrediyor karından iğne olunduğunu duymuştum çok korkuyorum 😥 başına gelen var mı arkadaşlar ? Ben şimdi napıcam 😔

3 4 gun bekleyin bulas olduysa anca cikacaktir,insallah bulasmamistir

Taze-annee canın en az 3 gün bekle test vermek için hemen cikmaz kaptiysanda inşallah bulamamıştir

Bence en azından 2 gün bekleyin eşim pozitif olduğunda ogün yaptırdık negatifti iki gün sonra bidaha yapıldı pozitif oldu.İnşallah değilsinizdir iyi düşünün🙏🏻🙏🏻

Taze-annee olmaz ins uzme kendini canm hamileyken geçiren birsürü anne var canm sakin ol dua et belkide bulamamıştır bile sakin ol…❤🙏

Bebekleri etkilemiyo diye biliyorum, ben daha yeni atlattım çok ağırda gecirmedim, ikimizde şu an iyiyiz çok sukur🙏🏻
        Düşük ihtimaline karsi kan sulandırıcı igne veriyolar, ben göbekten yapamadım, eşim kolumdan yaptı, çok korkulacak bisey yok.. testide 4-5 gun gectikten sonra yaptır anca çıkar, inşallah bulaşmamıştır🤲🏻

Canım korkma benim eşimin abisi korona oldu annesi babası eşim onunla aynı odadaydı kaç saat sonra halası geldi öptü onu ki hastaydı o ara. Sonra eşim ona evde yapılan testlerden yaptı o ara hiç maske yoktu kimsede sonra o gün normal geçirdiler ertesi gün test pozitif çıktı. Çok şükür kimseye bulaşmamıştı öyle kolay olmuyor damlacığı almış olman gerek elini ağzına burnuna götürmediysen ve damlacık gelmediyse birşey olmaz. Çok fazla takılma kendini etkileme umarım olmamışsındır.

Elifozdn bebeğe zararı olmuyor değil mi iğnenin 😥 çok geçmiş olsun size de teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz olsun

Taze-annee öncelikle sakin ol telaşa kapılma. Şöyle düşün mesela marketten kaptın hani bu kaçınılmaz maalesef ki. Benim fikrimce şu an test yaptırma negatif çıkar eğer bulaştıysa kuluçka süresi oluyor.3-4 gün kendini dinle eğer rahatsız olursan yaptır test. Her şeyi geçtim bağışlığı güçlendirmeye şu andan itibaren başla. Bal pekmez sarımsak limon bol suuuuu . Tedbirini al bebeğinede hiçbirşey olmaz Allahın izniyle 🤲🏻

Melek141120 inşAllah damlacık almamışımdır 😓 baya oturduk birlikte ama belli olmaz Allah’ın işi inşAllah kapmamışımdır teşekkür ederim 🤲🏻

Taze-annee o iğne bebek için veriliyor zaten canım stres yapma, senin icinde sadece vitamin veriyo doktor bide agrıların icin parol kullanıyosun her zmn ki gibi bu kadar.. dua et sen yoktur insallah bisey, olursada çok guzel beslenmeye bak❤️