Smy123 merhaba ben telefon numarasını bulamadım kliğinin sizde varsa alabilir miyim

Papatya-Kokusu evet canim zaten google yazinca ilk siralarda cikiyor peritonoloji kadin dogum uzmani diye. 40 dakika surdu canim herseyini inceledi.Sadece 10 dakika elinim parmaklarinin sayisan bakmak icin ugrasti .Gostermedi bebek cunku ellerini🥰😑😅

Hilalbasak Dur bi arastırayım bende bulsam gidicem artık haftamız geldi içime sinen birini bi bulamadım kaç tane yüzünü gösteren renkli usg verdi 😊

Papatya-Kokusu ay bnde nereye gideceğimi bilmiyorum Sarıyer Hamidiye Etfal hastanesi kadın doğuma gittim muayene oldum, şimdiden MHRS üzerinden perinatolojiye randevu vermiyor, kritere uygun olmalısınız diyo😏

Happybsrn yavrum ben ya türkiye hastanesine gidicem yada mecidiyeköydekine sanırım sen karar verdin mi kaçıncı haftadasın

Papatya-Kokusu ben 20 haftadaym 2 haftaya giderim, doktorum şişli betamar yönlendirdi 800 TL 🙄 bende burdan biri şişli echomar görüntüleme merkezi iyi dedi odayı ararım 450 TL diyo ama hala kararsızım