YeninesilAnne Sweetbabyy Renkli ultrason fotoğrafı veriyorlar mı acaba. Bir de direk perinatolojoye randevu alıp mı gittiniz
Sweetbabyy YeninesilAnne bana verdiler henüz 13+5 haftalık olduğum için sanırım ama devlette renkli veriliyor mu ki hiç bilmiyorum
YeninesilAnne Sweetbabyy Hamidiye Etfal diyince ben de oraya yakınım diye sordum. İlkinde özele gitmiştim vermemişlerdi diye çok üzülmüştüm. Bu defa randevu alabilirsem devlete gitmek istiyorum ama Renkli görüntü veriyorlar mı onu merak ediyorum
Sweetbabyy YeninesilAnne Eşime sordum cd ye artarırlae renkli yok devlette dedi ama kesin biliyor mu bilmiyorum bana vermediler bu zaman kadar
Happybsrn Sweetbabyy merhaba benim yarın alev hanıma ilk randevum var ,bı kaç hafta sonra detaylıya da ona gitmeyi düşünüyorum randevu bulursam eğer, detaylı da kaç dakika bakıyor nasıldi memnun kaldınız mı bilgi verir misiniz kararsızım çünkü
YeninesilAnne Sweetbabyy normal muayenelerde siyah beyaz oluyor zaten ayrıntılıda Renkli veriyorlar o da şans meselesi o zaman. Bakalım Bizim daha zamanımız var şimdiden arastirmalara başladım
Sweetbabyy Happybsrn valla biz randevusuz gidiyoruz doktor eşimi tanıyor bu hafta gittiğimizde sona kaldık çay pasta sohbet muhabet baktı😂 iyice baktı ama detaylı mı baktı bilmiyorum ama benden önce detaylı gitenler 10 20 dk fazla duruyordu doktor çok iyi gerçekten çok bilgili insanın içini rahatlatıyor memnun kalırsınız bence
Happybsrn Sweetbabyy bu doktor aynı zamanda perinatoloji bölümünde detaylı ultrasona giriyor siz girdiniz mi?? Cinsiyet için yorum yapar mı acaba en son 17 de özeldeki doktorum erkek demişti 😁
Sweetbabyy Happybsrn ben 13. Haftamda gitmiştim bana kız gibi görünüyor dedi yorum yapıyor siz sorun söyler
Anne3434_ Papatya-Kokusu sultan Gazi medigold hastanesi doktorun adı İlker Urfalı 350 liraya çok güzel ilgilendi
Melos12 Anne3434_ yakın zamandamı gittin canım bebeğim renkli resmini felan verdımi ve kaç dakıka sürdü
Papatya-Kokusu Anne3434_ Teşekkür ediyorım canım riskli gebelik olduğum için perinatoloji uzmanı lazım ❤️
Berru Canım Medical Park Florya var prof çok met ediyorlar 700 TL.Birde bezmi alemde yine bir prof varmış oda çok iyiymiş oda 600 TL mis.ben ikisinden birine gidicem bakalim
Anne3434_ Melos12 Yarım saat sürdü daha geçen ay gittim yüzünü 4 boyutlu video olarak cd verdi ve ultrason görüntüsü resim olarak verdi