Cevizlibağ prof Dr Ahmet gül perinatoloji kendi kliniği canım
İSTANBULDA DETAYLI ULTRASON (PERİNATOLOJİ)
Hayallerim95 şuan kaç haftalıksınız 😊
Sadi konuk eğitim araştırma selen hanıma gittim muhteşem ilgilendi
RumeysaNur34 ücreti ne kadardı canım
selinerenozunal devlette direk randevu alamıyoruz kii 😞
Papatya-Kokusu Bağcılar medilife de yaptırdım gittigim hastane zaten. Doktor bey farklı bir hastaneden geliyormuş ama gayet ilgili bir doktordu herşeyi ince ayrıntısına kadar anlattı
Tavsiye ederim. 630 lira ödedim ben
Papatya-Kokusu 800 TL canım biz çok memnun kaldık gerçekten
rukiye_elgin Cd renkli usg falan bolca verildi mi acaba 😊
RumeysaNur34 Teşekkür ederim balım 🌸
Papatya-Kokusu rica ederim canım hayırlı haberlerle gidip gelirsin inşallah 🤲🤲💞
Papatya-Kokusu Evet dogru ben randevu talebi olusturuyorum mhrs den randevu acilinca bilgi geliyor hemen aliyorum ve 22 sinde 2.ye gidicem bidaha gel demisti biraz zor oluyor ama aliyorsun hatirlatma ile canım.
2.gebeligim ilkinde ozeldeydi inan aynı seyleri yaptilar boşuna para vermeye gerek yok
RumeysaNur34 Amin kuzum hepimiz inşaAllah ❤️❤️
selinerenozunal Ya sey sorucam direk mesela perinatolojiye randevu alabiliyor muyuz yoksa illa kadın doğumcumu yönlendirmeli
Bayrampaşa kolan hastanesi perinatolog osman bey 570₺ çok memnun kaldım kendisinden
Papatya-Kokusu Valla kadin dogumcu yönlendirdi beni ama sanmiyorum kendi isteginle de gidebilirsin bence 182 yi aradiginda bunu sormuyorlar mesela doktor yonlendirmesi var mi demiyorlar
selinerenozunal birde direk arayarak şansımı deneyeyim sağol canım ☺️
_edaa Teşekkür ediyorum canım perinatoloji uzmanıydı dimi radyoloji değil
Nişantaşında . Prof Rıza Madazlıya gittim ben . Muayene ücreti 900 tl. Çok ilgili ve tek tek anlatıp ilgilenen biri kesinlikle tavsiye ederim
Gazıosmanpasa kadın saglıgı merkezı 750 lıra