EbruCnr Pinkmom çok şükür geldi Ağustos😊 Bizim son 18 günümüz ama bi belirtimiz yok 😊 Sanırım paşam rahat içeride 😊 Sağlıkla hepimiz kavuşuruz inşallah 🙏😊
DrsKsmt Nebiyeee Belirgin bir belirti yok doktor son ana kadar bekleyeceğiz dedi önceliğim normal doğum 🙏🏻🙏🏻 Siz nasıl düşünüyorsunuz
Annesinin1tanesi Kızlar 37+2 haftlk kızıma hamleym yarn çatı muayenem var ve bugn ilk defa adet sancısı gbi bir sızlama hissettim aranzda böle olan var mı yarn doktrma sorcam ama merak ettim ve heycanlandm 🤗
Mehtappp pnrylcn bende ara ara sancım oluyo ama ilaç alırsam geçiyo. Genelde sancı belime giriyo ama devamı yok ikinci bebeğim de erken olma riski vardı ona rağmen 41+5 te 🙈 doğdu sancılarım onda daha çoktu. Bununla ilgili hiç bir bilgim yok maalesef. Yeter ki Sağlıkla gelsin .
pnrylcn Mehtappp o masallah 🙄 41+5e kadar ben sabredemem herhalde ya. Derim verin suni sanci gunlerim gecti zaten diye. Tabi doktorum ne derse o. Ama bayrama kadar olur dedi umitliyim bakalim 🙈 bendede arada genital bolgeme igneler batiyor cok degisik bir his. Karnim sertlesiyor yumsuyor kasilma oluyor ama duzensiz oldugu icin yalanci kasilmalar. Ama en cok yururken oluyor doktorlarin neden hep yuruyun dediklerini anliyorum ☺ boyle yurudukce sanki kendini asagi dogru ittiriyor gbi hissediyorum sendede oluyor mu ?
FulYasin01 Nurr Hayırlsıı olsun canım , ben normal doğumu yapamayacağımı bildiğim için istek üzerine doktorum sezeryana alacak 🤗🙈
Cananhafsa Zeynpaysimannesi sizinde mi kız 😍 benim de kız ama nedense banada erken gelicekmiş gibi geliyo😊
Aleynaarslan Pinkmom 18 kaldı çok şükür 😅 tabi geç gelmezse iyi artıkdoğsun alıp kucağıma rahat edeyim 🙈😂👣
Mehtappp pnrylcn ben yurt dışında yaşadığım için suni sancıyı isteğe göre vermiyorlar burda beklemekten başka çarem yoktu. Evet iğnelenmeler oluyo bende de 6. Aydan bu yana aşşağıya baskı yapıyo pelviks kemiklerim de ağrı var.bugün baya bi temizlik yaptım otur kalk bilerek yaptim ki doğumu tetiklesin ama yinede hayırlısı olsun.
Elcintugce Pinkmom Şafak 27 tabi kızım acele etmezse 😊 nihayet geldi agıstos tüm heyecan ve korkularıyla 😊😊