Pinkmom Seymaas Süperr böyle son 1,2 şafakları görünce ben bile heyecanlanırken sizleri düşünemiyorum😍
Cananhafsa Zeynpaysimannesi sizinde mi kız 😍 benim de kız ama nedense banada erken gelicekmiş gibi geliyo😊
DnHazrlklar Son 14 ama artık gelsin istiyorum hayırlısıyla sabırsızlanıyorum 🙈 ağrılarım çok fazla ama gelesi Yok nst de gram sancı çıkmıyor yerini sevmiş galiba kızım Allah hepimizi sağlıcakla kavuştursun
FulYasin01 Pinkmom Şafak 7 , 08.08.2018 oğluma kavuşma günü Rabbim nasip ederse. Harika bir hamilelik geçirdim hiç sıkıntım olmadı çok şükür . 🙏🏻🤗🤗 Sende durumlar nasıl canım ?
Pinkmom FulYasin01 Dünyaya gelmek için harika bir tarih😍 bende 18.08 i istiyorum nasipse. Çok şükür benimde hamileliğim sorunsuz geçti yavrum hiç üzmedi yormadı annesini kilo bile aldırmadı🙈Artık kucaklamak göğsümden ayırmamak istiyorumm:))
Aysenurtsr SemraBayraktarAkbas sat gore hesaplanir. Ultrasona gore yapmiyor doktorlar. Aksi bir durum olmadigi surece
Aysenurtsr Benim de beklenen 23 gun kaldi ama pazartesi catiya bakicak, su ana kadar gorunen normal:)