FulYasin01 Pinkmom Şafak 7 , 08.08.2018 oğluma kavuşma günü Rabbim nasip ederse. Harika bir hamilelik geçirdim hiç sıkıntım olmadı çok şükür . 🙏🏻🤗🤗 Sende durumlar nasıl canım ?
Pinkmom FulYasin01 Dünyaya gelmek için harika bir tarih😍 bende 18.08 i istiyorum nasipse. Çok şükür benimde hamileliğim sorunsuz geçti yavrum hiç üzmedi yormadı annesini kilo bile aldırmadı🙈Artık kucaklamak göğsümden ayırmamak istiyorumm:))
Aysenurtsr SemraBayraktarAkbas sat gore hesaplanir. Ultrasona gore yapmiyor doktorlar. Aksi bir durum olmadigi surece
Aysenurtsr Benim de beklenen 23 gun kaldi ama pazartesi catiya bakicak, su ana kadar gorunen normal:)
Carsaflianne Bizim son 35 🐣 eylul basi gorunuyo dogum ama bana agustosun ortalarinda gelir gibi geliyo annelik hislerimi yoksa bir an once kavusma ve kurtulma istegimi bilemiyorum hayirlisi artik
Ozlem6161 Pinkmom bende Şafak 21 gün planlı sezaryen doğum olacak nasip olursa Ağustos’un 13 de üçüncü oğlum olacak insallah ☺️☺️
Hfzanne Son 24 🤰🏻 Yarın kontrolüm var bakalım açılmam ne durumda sanki yine kontrole gidip doğurcam gibi hissediyorum 😄
MucizemE Pinkmom bizim Doğum ağustos 10 gözüyor bu 9 günümüz kaldı ama bir belirti Yok bu gidişle bizim kız ağustos 20 de gelcek her halde 🤦🏻♀️
EbruCnr Pinkmom çok şükür geldi Ağustos😊 Bizim son 18 günümüz ama bi belirtimiz yok 😊 Sanırım paşam rahat içeride 😊 Sağlıkla hepimiz kavuşuruz inşallah 🙏😊